Testime bakar misiniz

canim neden bir arastirma yaptirmiyorsun Masallah hamile kalabiliyorsun ama dusukle sonlaniyor bence bir arastirt mutlaka engel olan birsey var insallah sagliklik gebelik elde edersin canim
Sağol canım inşallah allah razı olsun :dua:. Ama çok araştırma yapıldı bu arada, bana ve eşime genetik testler, kürtajla alınan bebeklere genetik testler, bağışıklık testleri (rahimden alınan parçalarla) pıhtılaşma tesleri, vs vs herşey yapıldı.. Hafif dereceli pıhtılaşma bozukluğu dışında bi probleme rastlanmadı.. bebeklerimin kalbi atmadı her seferinde ve kürtaj oldum.. 2 kez de kimyasal geçirdim ama o da normal tarihimde regl olarak oldu birisini sürekli takip ettiğim için erken test yaptırmıştım ama regl günümde regl olmuştum. Birisini de reglyken doktorun ilaç vermek için tedbir amaçlı yapılan testimde ortaya çıkmıştı tesadüfen.. Ama bu şekilde adet günümde kanamam başlamayan ve değerim böyle düşük çıkan ilk gebeliğim bu. O yüzden bi tereddütteyim açıkçası anlayamadım.

Canimm ben iki hamileligimdede surekli kanama yasadim iki gun daha adetin sokulmezse hemen testi yenile ve progestan basla derim.

Canimm ben iki hamileligimdede surekli kanama yasadim iki gun daha adetin sokulmezse hemen testi yenile ve progestan basla derim.
renkli akıntım durdu canım hiç bişey yok 3 gündür çok şükür bugün tekrar gidiyorum teste hatta birazdan gidiyorum 3 gibi sonucum çıkar çok heycanlıyım ama nedense bi o kadar umutsuzum değerim çok düşüktü çünkü :(

Sağol canım inşallah allah razı olsun :dua:. Ama çok araştırma yapıldı bu arada, bana ve eşime genetik testler, kürtajla alınan bebeklere genetik testler, bağışıklık testleri (rahimden alınan parçalarla) pıhtılaşma tesleri, vs vs herşey yapıldı.. Hafif dereceli pıhtılaşma bozukluğu dışında bi probleme rastlanmadı.. bebeklerimin kalbi atmadı her seferinde ve kürtaj oldum.. 2 kez de kimyasal geçirdim ama o da normal tarihimde regl olarak oldu birisini sürekli takip ettiğim için erken test yaptırmıştım ama regl günümde regl olmuştum. Birisini de reglyken doktorun ilaç vermek için tedbir amaçlı yapılan testimde ortaya çıkmıştı tesadüfen.. Ama bu şekilde adet günümde kanamam başlamayan ve değerim böyle düşük çıkan ilk gebeliğim bu. O yüzden bi tereddütteyim açıkçası anlayamadım.
Rahim filmi çektirdnmi canım kalp durması yada kalp atımı alınmaması genelde rahim şeklinde bir bozklk olunca oluyor ben dHa yeni amelyat oldum hafif perde vardı onu aldılar benmde 2 düşüğüm var kalbi duruyordu bu perdr kalp atımını durduruyor

Rahim filmi çektirdnmi canım kalp durması yada kalp atımı alınmaması genelde rahim şeklinde bir bozklk olunca oluyor ben dHa yeni amelyat oldum hafif perde vardı onu aldılar benmde 2 düşüğüm var kalbi duruyordu bu perdr kalp atımını durduruyor
çektirdim canım zaten ilk işlem rahim filmi oluyo araştırmaya başlarlarken, 2 defa da histeroskopi geçirdim farklı zamanlarda rahimle alakalı bi sıkıntı yok gözüküyo.. Sana da çok geçmiş olsun bu arada kayıp yaşamak çok zor :( allah bebeğini sana sağ sağlim kavuştursun bu sefer inşallah :dua:

Kimyasal olmuş bu durumda değil mi? Geçmiş olsun cnm.. bence iyi bir doktora görün.. araştır .. hadi 1 2 kimyasalı anlarım da böyle art arda tutunamaması sıkıntı.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim. :dua:

çok geçmiş olsun canım. stres bu işin düşmanı. en azından hamile kalabiliyorsun. elbet birgün olacak. hiiiiç takııntı yapma. akışına bırak. olacak canım.

çektirdim canım zaten ilk işlem rahim filmi oluyo araştırmaya başlarlarken, 2 defa da histeroskopi geçirdim farklı zamanlarda rahimle alakalı bi sıkıntı yok gözüküyo.. Sana da çok geçmiş olsun bu arada kayıp yaşamak çok zor :KK43: allah bebeğini sana sağ sağlim kavuştursun bu sefer inşallah :dua:
Doktorlar ne yorum yapıyor peki birşey bulamıyorlarmı sanada çok geçmiş olsn inşallah en yakın zamanda yavrunu kucağına alırsın

Doktorlar ne yorum yapıyor peki birşey bulamıyorlarmı sanada çok geçmiş olsn inşallah en yakın zamanda yavrunu kucağına alırsın
Amin canım inşallah :dua::dua: Hiçbişey bulunamadı canım sadece hafif derece pıhtılaşmam var..Son 2 gebeliğimde iğne de kullandım ama yine kalpleri durdu kürtaj oldum :( Doktorlar da şans diyolar bişey bulamayınca.. Hayırlısı artık denemeye devam edicez

Back
X