Testime bakar mısınız ???

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
28
merhaba kizlar testime bakarmisiniz adetime 1 gun kaldi dayanamadim yaptim. Ben ikinci cizgiyi gormek istedigim icin mi goruyorum yoksa gercekten gorunuyo mu

Eklentiler

• 20200128_181653.webp
    20200128_181653.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 224
Var gibi yok gibi de bekle bence cnm 1 gün kalmış zaten

T yazan yere degil de diger taraftan altta minicik var gibi. Yarin hatta garanti olmasi icin Persembe sabahi ilk idrarla deneyin. Allah gonlunuze gore versin. :KK200:

daha ilk deneme 😄 o yuzden cok uzulmicem ama bende kist var doktor cocuk yap dedi o yuzden uzuluyorum olmazsa diye
Kız seni 😂😂 benim 18. Ayım ama henüz olmadı aldığın bi tedavi varmı diycem ama ilk ayınmış

Kız seni 😂😂 benim 18. Ayım ama henüz olmadı aldığın bi tedavi varmı diycem ama ilk ayınmış
ya yok aslinda daha yeni evliyim 1 sene sonra cocuk yapariz dedik ama doktor kistin buyuyo gebeligr engrl olabilir o yuzden bu aydan itibaren korunmayi birak dedi o yuzden korktum ya olmazsa diye. Yoksa daha ilk deneme yani cok uzulecek bisey yok ama iste 😄😄

ya yok aslinda daha yeni evliyim 1 sene sonra cocuk yapariz dedik ama doktor kistin buyuyo gebeligr engrl olabilir o yuzden bu aydan itibaren korunmayi birak dedi o yuzden korktum ya olmazsa diye. Yoksa daha ilk deneme yani cok uzulecek bisey yok ama iste 😄😄
Canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah 🤲🏻 hem kist için tedavi vermedi mi dr

Back
X