- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi olive_bluto
-
Bu yaotıgında ay ı marka değil miYaa tüh büyük yıkım olmuştur. Geçen ay predoctor mu öyle bir markayla yapmıştım bundan baya koyuydu benim de kanım negatif çıkmıştı. O yüzden çok da güvenmiyorum zaten
Yok bu predictor o doctor yani bunun çakması gibi bişey isimleri çok benziyorBu yaotıgında ay ı marka değil mi
Ozaman hangisiylr yanıldı bilmiyorum hesabı da banlu arkadasın inşallah sende vardır bişeyler ya umudunu kaybetme sakın yarın tekrar yap benceYok bu predictor o doctor yani bunun çakması gibi bişey isimleri çok benziyor
Ne umutlu ne de umutsuzum canım, yarın mı yapsam regl günüm cuma cuma mı yapsam bilemedim. Aslında yarın da yapabilirim çünkü cumartesi her halükarda kan vereceğim doktorum çağırdı yanılan testim de şuOzaman hangisiylr yanıldı bilmiyorum hesabı da banlu arkadasın inşallah sende vardır bişeyler ya umudunu kaybetme sakın yarın tekrar yap bence
Benım de basıma cok gelirdi Malesef en guvenilir kan testiNe umutlu ne de umutsuzum canım, yarın mı yapsam regl günüm cuma cuma mı yapsam bilemedim. Aslında yarın da yapabilirim çünkü cumartesi her halükarda kan vereceğim doktorum çağırdı yanılan testim de şuEki Görüntüle 2708498
Kesinlikle benim de sütten ağzım yandı bir kez tedbirle yaklaşıyorumBenım de basıma cok gelirdi Malesef en guvenilir kan testi
Merhaba, benim de aşılamanın 12. Günü aynı bu şekilde silik çizgi çktı ne durumdasınız acaba şu an inşallah hamilesinizdirKesinlikle benim de sütten ağzım yandı bir kez tedbirle yaklaşıyorum
Malesef değilim bu testten sonra kan tahlili negatifti inşallah sizin bebeğiniz sizinledirMerhaba, benim de aşılamanın 12. Günü aynı bu şekilde silik çizgi çktı ne durumdasınız acaba şu an inşallah hamilesinizdir
Peki kaç çıkmıştı hcg nizMalesef değilim bu testten sonra kan tahlili negatifti inşallah sizin bebeğiniz sizinledir
Yanılmıyorsam 0.449duPeki kaç çıkmıştı hcg niz
Çok üzüldüm. Hayal kırıklığı en kötüsü. Demek ki erken gebelik testleri baya bi hassas 0.449 ları hissedecek kadar. O testlere de güvenemicez demek kiYanılmıyorsam 0.449du
Doktorum o teste bakıp canım bu zaten negatif dedi bana. Baya belirgin olması gerekiyor anlaşılan . Ben artık güvenmiyorum zaten. Kanda pozitif görmedikçe idrar testine inanmayacağımÇok üzüldüm. Hayal kırıklığı en kötüsü. Demek ki erken gebelik testleri baya bi hassas 0.449 ları hissedecek kadar. O testlere de güvenemicez demek ki
Çok haklısınız. İnşallah önümüzdeki ay hepimiz hamile kalırız çok aminDoktorum o teste bakıp canım bu zaten negatif dedi bana. Baya belirgin olması gerekiyor anlaşılan . Ben artık güvenmiyorum zaten. Kanda pozitif görmedikçe idrar testine inanmayacağım
Çok haklısınız. İnşallah önümüzdeki ay hepimiz hamile kalırız çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?