Ben gördüm canım 5 dk içindemi çıktı.Adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ve çok açık pembe bir çizgi oluştu. Ama testi yaptıktan hemen sonra kahverengimsi bir kanamam oldu. Sizce hamile miyim
Kan verin kimyasal gebelik olabilirAdetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ve çok açık pembe bir çizgi oluştu. Ama testi yaptıktan hemen sonra kahverengimsi bir kanamam oldu. Sizce hamile miyim
Pazartesi günü kan vericem inşallahKan verin kimyasal gebelik olabilir
İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHafif gözükuyor ama bilemedim. Rabbim gönlünüze göre versin insallah
Evet 5 dakika bile sürmedi 3 dakika içinde çıktıBen gördüm canım 5 dk içindemi çıktı.
Hafiften belli oluyor resimde de tam çıkmamışBen göremedim canım.
İnsallah vardir,saglıklaHafiften belli oluyor resimde de tam çıkmamış
Merhaba, kahverengi kanama yerleşme kanaması da olabilir, hafif silik bir çizgi var ama bi kaç daha bekleyin en garantisi kan testiAdetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ve çok açık pembe bir çizgi oluştu. Ama testi yaptıktan hemen sonra kahverengimsi bir kanamam oldu. Sizce hamile miyim
Ozaman kesin vardır. Kan vererek kesinleştirin.Evet 5 dakika bile sürmedi 3 dakika içinde çıktı
Gönlünüzce olsun inşallahPazartesi günü kan vericem
Sonuç ne olduPazartesi günü kan vericem inşallah
Evet o zaman hamileydim. 2. Hamileliğimdi 20. Hafta da düşük yaptım ne yazık kiSonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?