Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver bence hafif var evetEki Görüntüle 3121549 Kızlar pozitif mi bugün adet günüm daha gelmedi dayanamadım ilk idrarla test yaptım sanki çizgi var sağlık ocağına gitmeli miyim
Teşekkür ederim hiçbir belirtim yokKan ver bence hafif var evet![]()
Herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok adetin geçmiş hafif çizgi de var ama sen yine de negatif çıktı san kan ver üzülmemek içinTeşekkür ederim hiçbir belirtim yok
İnşallah pozitiftir teşekkür ederimAma var yaaa![]()
İnşallahİnşallah pozitiftir teşekkür ederim
Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik çıktı. Sizce hamile miyim?
Bende sanki böyle yakınlaştırınca gördüm gibi hafif kaset değilde bir de erken gebelik denesene onda daha belirgin çıkabilir kan verirsin hemenEki Görüntüle 3121549 Kızlar pozitif mi bugün adet günüm daha gelmedi dayanamadım ilk idrarla test yaptım sanki çizgi var sağlık ocağına gitmeli miyim
Ilk 10 saniyede cikti diyebilirimHayırlı olsun sonuç ilk 10 dk içinde çıktıysa hamilesiniz kan verin
Tebrik ederim canım ins kanda da pozitif görürsün
Maşallah tebrik ederim canım kanda da pozitif görürsün insAdetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik çıktı. Sizce hamile miyim?
Allah razi OlsunMaşallah tebrik ederim canım kanda da pozitif görürsün ins![]()
Rica ederim canımAllah razi Olsun![]()
hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 3121609 Kızlar sonucum çıktı 5 ağustos son adet tarihim
hayırlı olsun :)
Merhaba benimde testime bakar mısınız var mı çok silikEki Görüntüle 3121609 Kızlar sonucum çıktı 5 ağustos son adet tarihim
testiniz nerdeMerhaba benimde testime bakar mısınız var mı çok silik