Testime bakar misiniz?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
334
111
53
29
Arkadaslar bu ara ust uste hep sordum kusura bakmayin ama ilk heyecanlar☺️ Dun kan testim 3 cikmisti bugun test aldim ilk 5-10 dakika bisey yokru sonra biraktim oraya icim rahat etmedi yine baktim goremedim ta ki telefonun isigini acip bakana kadar hafif bisey var gibi geldi isigi actigimda cok az cizgi gordum ama dedigim gibi 10 dakikayi gecmis olabilir sizce gecersiz mi?

Eklentiler

• FE515170-DEEB-4297-AA69-E57CCDBD2B26.webp
    FE515170-DEEB-4297-AA69-E57CCDBD2B26.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaslar bu ara ust uste hep sordum kusura bakmayin ama ilk heyecanlar☺️ Dun kan testim 3 cikmisti bugun test aldim ilk 5-10 dakika bisey yokru sonra biraktim oraya icim rahat etmedi yine baktim goremedim ta ki telefonun isigini acip bakana kadar hafif bisey var gibi geldi isigi actigimda cok az cizgi gordum ama dedigim gibi 10 dakikayi gecmis olabilir sizce gecersiz mi?
İnsalah vardir canim eger belirtilerin de varsa kan testi vermelisin bence

İnsalah vardir canim eger belirtilerin de varsa kan testi vermelisin bence
Kan testim dun 3 cikti 5 ve altinda ki ramaklar negatifmis🥺 belirtilerim var adetim 5 gun gecti 10 gundur adet olacakmis gibi agrilarim bulantim vardi bugun gecti hepsi bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum hep bosa cikiyor

Bende test denedim 1 bucuk 2 saat once bu sekil oldu kuruma cizgisi mi degilmi cok kafam karisik yaa
Seninki daha net ama 1-2 saat sonra cok gec benimkide 10 dakikayi gecti ama ne yarim saat sonra bakmaya gittim oncesinde var miydi yokmuydu bilmiyorum🤷🏻‍♀️ Rabbim gonlumuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin

Kan testim dun 3 cikti 5 ve altinda ki ramaklar negatifmis🥺 belirtilerim var adetim 5 gun gecti 10 gundur adet olacakmis gibi agrilarim bulantim vardi bugun gecti hepsi bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum hep bosa cikiyor
Bir kac gun daha bekle tekrar kan testi ver istersen

Seninki daha net ama 1-2 saat sonra cok gec benimkide 10 dakikayi gecti ama ne yarim saat sonra bakmaya gittim oncesinde var miydi yokmuydu bilmiyorum🤷🏻‍♀️ Rabbim gonlumuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin
Hayirlisi insalah 4 gundur gunum.gecikiyor bekelmedeydim hala bakalim🙏

Evet doktor 5 gun sonra yine gel dedi ama umudum da yok olsaydi dun ki kan degerim biraz yuksek olurdu nasip valla sen kan testi yaptirdin mi
Bir umit birdaha git canim belli mi olir nasipte varsa emin ol ki umutlarin bosa cikmaz yok hala kan vermedim gunum 4 gundur geciyor bekliycem bir kac gun daha test deniycem daba erken cift cizgi olsa gidicem

Gebelik olabilir mi kızlar

Eklentiler

• 88B9C361-101E-454C-87C8-8C68CED2FDC9.webp
    88B9C361-101E-454C-87C8-8C68CED2FDC9.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Ben bu clearbludan neler cektim. Kac kere pozitif ciktida kan testim cikmadi😩 diger teste guven buna degl. Ya ayni anda 5 test denedim bundan. Bunun elektron versyonu cok dogru ama.

Back
X