Hamile olabilir miyim, testlerime bakar mısınız?

Evet ben hep uyuyorum benim kasık ağrım fazlaydı yumurtlamadan sonra bende ona istinaden çok şüphelenmiştim bir de 3-4 gün önce gün içinde başım dönüp midem bulanmıştı belki sebebi farklıydı ama ben hamileliğe yorup kan vermiştim 😂
Kasık ağrısı bende de çok fazla olduu sabahları midem bulanıyor gün içinde sürekli midem yanıyor halbuki rahatsız edecek bir şey yemiyorum 🫢 hadi inşallahhhh

Sizin belirti fln var mı benim regl 6 Mayıs ta olmam lazımdı 3 gün oldu gecikmem yarın 4 olacak ama reglimin ilk günü test yaptım negatifti ve bugün yine yaptım tekrar negatif adet döngüm yarın 29. Gün olacak . Kasıklarımda ve kalçalarımda ağrı var hafif göğsüm de sızlıyor sizce ne zmn kan vermeliyim
Ya ben çok bilgili değilimm ama haftasonunu bi geçirin belki geç döllenme falan olabilir kan verip emin olmak daha mantıklı pazartesi falan verebilirsiniz herhalde

Kasık ağrısı bende de çok fazla olduu sabahları midem bulanıyor gün içinde sürekli midem yanıyor halbuki rahatsız edecek bir şey yemiyorum 🫢 hadi inşallahhhh
Yaa kasık ağrısııı çok dikkat çekici yani benimde normalde adet olacağım gün sabah başlar yataktan kalkınca adetim gelirdi ama öyle olmadı 😂 şimdi biraz hafifledi ama arada yokluyor 🥲

Yaa kasık ağrısııı çok dikkat çekici yani benimde normalde adet olacağım gün sabah başlar yataktan kalkınca adetim gelirdi ama öyle olmadı 😂 şimdi biraz hafifledi ama arada yokluyor 🥲
Kasık ağrısı bana da ara ara giriyor adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah vardır yaa🥹🥹❤️❤️ inşallah ikimiz de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım evlatlarimizi

Pcosum var tam net değil ama 9 ya da 10 mayıs bat en son 9 nisanda olmuştum ona istinaden 9u dedim son aylarda hep geciktim net bilmiyorum
Hadi bakalım balım benimde yarın yani bugün o Mayıs inşallah hayırlısı olur , biraz daha geçsin diye bekledim öyle gidicem hastaneye değer yükselsin diye ama inan hiç anlamıyorum burda okuduklarimla bilgi sahibiyim 🤭

Hadi bakalım balım benimde yarın yani bugün o Mayıs inşallah hayırlısı olur , biraz daha geçsin diye bekledim öyle gidicem hastaneye değer yükselsin diye ama inan hiç anlamıyorum burda okuduklarimla bilgi sahibiyim 🤭
Ben de o şekilde okuya okuya öğrendim hiç bilmiyordum test yapınca hemen öğreniliyor sanıyordum 😂😂 hadi inşallah ikimiz de güzel haberler alırız sağlıklaaa

Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum 1 test daha yapacağım koyulasacak mi diye, adetim geciksin diye beklemek istedim
Bende yarın test alıp cumartesi sabah yapicam bakalım ne kadar koyulasacak artık onuda hatıra olarak saklarım😻 şuan kasigimda ara ara batmalarim oluyo

Bende yarın test alıp cumartesi sabah yapicam bakalım ne kadar koyulasacak artık onuda hatıra olarak saklarım😻 şuan kasigimda ara ara batmalarim oluyo
Aynen benim de kasiklarimda hafif ağrılar batmalar oluyor regl olacağım diye korktum inceden inceden 😅 ay hadi inşallah hamileyizdirrr

Back
X