- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- 28
- Konu Sahibi gamzeliim00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda daha erken belli oluyor olsaydı kanda çıkardı hem testtede ikinci cizgiyi göremedim malesef2 gün önce beta HCG verdim 0.314 çıktı normalde hep 0.100 veya 0.5 çıkardı . Bu beta sonucu da negatif biliyorum ama bugün test yaptığımda 6 dk içinde böyle bir manzarayla karşılaştım
Eki Görüntüle 3185024
Ben çizgi gördüm gibi ama kuruma çizgisi de olabilir.Emin olmak için iki gün sonra testi tekrarlayın isterseniz.2 gün önce beta HCG verdim 0.314 çıktı normalde hep 0.100 veya 0.5 çıkardı . Bu beta sonucu da negatif biliyorum ama bugün test yaptığımda 6 dk içinde böyle bir manzarayla karşılaştım
Eki Görüntüle 3185024
Ben göremedim canım çizgi2 gün önce beta HCG verdim 0.314 çıktı normalde hep 0.100 veya 0.5 çıkardı . Bu beta sonucu da negatif biliyorum ama bugün test yaptığımda 6 dk içinde böyle bir manzarayla karşılaştım
Eki Görüntüle 3185024
Çizgi hemen çıktıBen çizgi gördüm gibi ama kuruma çizgisi de olabilir.Emin olmak için iki gün sonra testi tekrarlayın isterseniz.
Ben göremedim canım çizgi
Birsey gözükmüyor canm ya
Ben çok yeni olduğunu düşünüyorum benim yumurtlamam düzensiz canım ben geçen ay 8 günlük adet gecikmesinde yeni yumurtluyordumKanda daha erken belli oluyor olsaydı kanda çıkardı hem testtede ikinci cizgiyi göremedim malesef
İnşallah vardirda çok yeni olsa hemen teste çıkmaz kiBen çok yeni olduğunu düşünüyorum benim yumurtlamam düzensiz canım ben geçen ay 8 günlük adet gecikmesinde yeni yumurtluyordumbu ay civan perçemi yedim icemedim evet yedim 10 gün boyunca hamileysemde onun sayesinde kalmisimdir
Bu erken gebelik testi cnm 10 ve 5 HCG arasını ölçüyor ya bunlarİnşallah vardirda çok yeni olsa hemen teste çıkmaz ki
Erken gebelik testlerinin yanılma payı yüksek oluyor burda kaç kişiden duydum emin olmak için kaset test yapın Allah gönlünüze göre versinBu erken gebelik testi cnm 10 ve 5 HCG arasını ölçüyor ya bunlar![]()
6.dakkada net gördüm canım inşallah yaAa şimdi gördüm kaç dakika içinde çıktı bu çizgi ilk 5 dk çıktıysa hamilesin çizgi belli
Ben adet geçikmesi 3. Gün yapmstım bu kdr silikti sonra uc gun sonra yaptım kıpkırmızı olmstu sabredebilirsen ıkı uc gun sonra sabah ilk idrarla test yap canım inşallah sende hamilesindir6.dakkada net gördüm canım inşallah ya![]()
Sabretmeye calisicam inşallah yaaa Allah'ım sabır versin sizce pozitif miBen adet geçikmesi 3. Gün yapmstım bu kdr silikti sonra uc gun sonra yaptım kıpkırmızı olmstu sabredebilirsen ıkı uc gun sonra sabah ilk idrarla test yap canım inşallah sende hamilesindir![]()
Hamilesin benimde aynı böyleydi fırlattım arka bahçeye sonra ikinci test yaptım iki gün sonra tam net gözüktü2 gün önce beta HCG verdim 0.314 çıktı normalde hep 0.100 veya 0.5 çıkardı . Bu beta sonucu da negatif biliyorum ama bugün test yaptığımda 6 dk içinde böyle bir manzarayla karşılaştım
Eki Görüntüle 3185024
Ay güldürdünüz beniHamilesin benimde aynı böyleydi fırlattım arka bahçeye sonra ikinci test yaptım iki gün sonra tam net gözüktü
Canım benimde böle çıkmıstı işte suan 6+2 yizSabretmeye calisicam inşallah yaaa Allah'ım sabır versin sizce pozitif mi![]()