- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
- Konu Sahibi gamzeliim00
Merhaba noldu sonuc merak ettimKist vs olsugunda hissediyorum çok zayıf olduğum içinama bu çok farklı bir durum hamilelik belirtilerini yaşıyorum adet yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba noldu sonuc merak ettimKist vs olsugunda hissediyorum çok zayıf olduğum içinama bu çok farklı bir durum hamilelik belirtilerini yaşıyorum adet yok
Aayyy ayyyy neler olduMerhaba noldu sonuc merak ettim![]()
Yaaa keske bi test yapsaydin herkes söyledi cok uzuldum simdiAayyy ayyyy neler oldudoktorun kimyasal gebelik dediği normal gebelikmiş ve ben sonrasında hiç test yapmadım civan perçemi içtim 3 gün sonra kanamam başladı adet oluyorum sandım düşük yaptım 13 gün kanamadan kendimden geçtim kan kaybından ölüyordum
bir daha o hastaneye kesinlikle ayak basmayacağım bitti yani içimiz yandi mahvolduk ama atlattık şükür
![]()
2 gün önce beta HCG verdim 0.314 çıktı normalde hep 0.100 veya 0.5 çıkardı . Bu beta sonucu da negatif biliyorum ama bugün test yaptığımda 6 dk içinde böyle bir manzarayla karşılaştım
Eki Görüntüle 3185024
Düşük yaptığınız nasıl anlaşıldı? Beta kaça yükselmiştiAayyy ayyyy neler oldudoktorun kimyasal gebelik dediği normal gebelikmiş ve ben sonrasında hiç test yapmadım civan perçemi içtim 3 gün sonra kanamam başladı adet oluyorum sandım düşük yaptım 13 gün kanamadan kendimden geçtim kan kaybından ölüyordum
bir daha o hastaneye kesinlikle ayak basmayacağım bitti yani içimiz yandi mahvolduk ama atlattık şükür
![]()
Bende çok üzüldüm ama olan olduYaaa keske bi test yapsaydin herkes söyledi cok uzuldum simdiAllah yeniden nasip etsin saglikla kucagina al insallah
Benim gebelik testim silik çıktı kan verdim 1,07 çıktı yükselebilir dendi . 2 gün sonra test yaptım daha da netti . Bı 2 gün sonra falan benim kasıklarım aşırı ağrımaya başladı öyle ağrıydı ki doğumu düşünmeye başlamıştım gözüm korkmuştu. İlk olduğu için ben bunları yerleşme ağrısı zannediyordum doktora gittim yinede. Doktor bir baktı gebelik yok muhtemelen kimyasal dedi ama çok aceleci davrandı . Koskoca devlet Hastanesi'nde 26 tane test 3 dakikada gebelik testi 45 dakikada çıktı şok oldum normalde 2 saatten aşağı çıkmazdı hastanede ve salgından hastane tikabasa doluydu. Ben doktorun yok demesine güvendim ve doktor bana 2-3 güne adetin gelir dedi 2 hafta oldu gelmedi bende civan perçemi içtim içmez olaydım. 3 gün sonra kanamam başladı kahverengi şekilde . Sonra bir kanama gelmeye başladı ama yok böyle bir kanama kolum bacağım kopsa ancak öyle kırmızı ve yoğun kanama gelir . Ben bu durumda korktum ve aşırı halsiz düştüm yüzüm gözüm şişti göz altlarım iyice morardı ve kanamanın 10.günü başka bir hastaneye gittim . Orada kan pıhtılaşmasına kadar tüm tahliller yapıldı bu arada kanama parçalı geliyordu. Son adet tarihime göre doktorun gebelik yok dediği gün 4+6 haftalikti ben civan perçemi içene kadar 6-7 haftalık olmuştur tahminen . Daha sonrasında acilde ki 2 doktor kimyasal gebelik vs dış gebelik değil beta sıfırlanmış yapacak birşey yok 10 gün veya 1 ay kadar kanama sürebilir dediDüşük yaptığınız nasıl anlaşıldı? Beta kaça yükselmişti
Çok üzüldüm yaşadığınız bu kötü tecrübeye. Demek ki yiyecek ekmeği yokmuş.. Doktorun da bu süreçte doğru yönlendirmesi çok önemli bencedeBenim gebelik testim silik çıktı kan verdim 1,07 çıktı yükselebilir dendi . 2 gün sonra test yaptım daha da netti . Bı 2 gün sonra falan benim kasıklarım aşırı ağrımaya başladı öyle ağrıydı ki doğumu düşünmeye başlamıştım gözüm korkmuştu. İlk olduğu için ben bunları yerleşme ağrısı zannediyordum doktora gittim yinede. Doktor bir baktı gebelik yok muhtemelen kimyasal dedi ama çok aceleci davrandı . Koskoca devlet Hastanesi'nde 26 tane test 3 dakikada gebelik testi 45 dakikada çıktı şok oldum normalde 2 saatten aşağı çıkmazdı hastanede ve salgından hastane tikabasa doluydu. Ben doktorun yok demesine güvendim ve doktor bana 2-3 güne adetin gelir dedi 2 hafta oldu gelmedi bende civan perçemi içtim içmez olaydım. 3 gün sonra kanamam başladı kahverengi şekilde . Sonra bir kanama gelmeye başladı ama yok böyle bir kanama kolum bacağım kopsa ancak öyle kırmızı ve yoğun kanama gelir . Ben bu durumda korktum ve aşırı halsiz düştüm yüzüm gözüm şişti göz altlarım iyice morardı ve kanamanın 10.günü başka bir hastaneye gittim . Orada kan pıhtılaşmasına kadar tüm tahliller yapıldı bu arada kanama parçalı geliyordu. Son adet tarihime göre doktorun gebelik yok dediği gün 4+6 haftalikti ben civan perçemi içene kadar 6-7 haftalık olmuştur tahminen . Daha sonrasında acilde ki 2 doktor kimyasal gebelik vs dış gebelik değil beta sıfırlanmış yapacak birşey yok 10 gün veya 1 ay kadar kanama sürebilir dedi
Malesef böyle 3-5 yıl eğitim alan tecrübesiz bilgisiz doktorlar doktor diyerek o masaya oturtulmamalı gerçekten bilgiye sahip insanlar yapsın bu işi onun yaptığı konuşmadan sebep ben evladımdan oldum o kadar kötü etkilendim ki testlerimi hâlâ saklıyorum atamıyorum sinir sistemim mahvolduÇok üzüldüm yaşadığınız bu kötü tecrübeye. Demek ki yiyecek ekmeği yokmuş.. Doktorun da bu süreçte doğru yönlendirmesi çok önemli bencede
Doğru yiyeceği ekmeği de olsa her türlü dünyaya gelirdi ama biraz da dikkat önemli doktor önemli ben içtiğim suyun bardağına kadar dikkat ettim ama doktor zannettiğim kadından sebep evladımdan oldumÇok üzüldüm yaşadığınız bu kötü tecrübeye. Demek ki yiyecek ekmeği yokmuş.. Doktorun da bu süreçte doğru yönlendirmesi çok önemli bencede