Testime bakar mısınız

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
414
137
33
30
Merhaba
1,5 yıldır bebek istiyoruz. Yumurtlama gününün üzerinden 14 gün geçti bugün test yaptım. Sizce var mı bişeyler ?

Eklentiler

• F067BFC3-13F9-46EC-A9AB-B06C89FF1F5A.webp
    9 KB · Görüntüleme: 105
  • C8A2D394-F3A6-4752-9DB6-6A07839ECA5B.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 109
Cok silik gordum ben. Ama netlesmesi icin 5 gun bekleyip kan verin erken oldugu icin cok silik cikmis

Bende sılık gordum kaset testlerdede cıkıyor hatta kasette bazen erken gebelık testın daha net cıktıgıda oluyor

bi cizgi varmis gibi duruyor ama bence pazartesi veya saliya dogru tekrar bi test yapmalisin bakalim o zaman cizgi nasil cikicak

bi cizgi varmis gibi duruyor ama bence pazartesi veya saliya dogru tekrar bi test yapmalisin bakalim o zaman cizgi nasil cikicak
İnşallah vardır. 1,5 yıldır bekliyorum. Bu ay ovülasyon takibi de yaptım ve değerlendirdik.
Allah isteyen herkese nasip etsin

insallah vardir canim bende 6 aydir evliyim korunmuyoruz ama olmuyor polikistik over var dedi doktor bana da
insallah vardir canim bende 6 aydir evliyim korunmuyoruz ama olmuyor polikistik over var dedi doktor bana da
Ovülasyon takibi yapıyor musunuz
hayir canim adetim cok duzensiz 2 ay olmuyorum bazen 2 ayi geciyo yani boyle durumda yapiliyor mu ve nasil yapildigini da bilmiyorum adetim duzensiz oldugu icin yapabilir miyim sence ve nasil yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…