Ya gerçekten mi? Ben de çok az silik gördüm. Ama anlayamadım. Kaset test yapsam nasıl olur acaba ?Cok silik gordum ben. Ama netlesmesi icin 5 gun bekleyip kan verin erken oldugu icin cok silik cikmis
Onda hic cikmaz. Bekleyip kan vermek en dogru sonucu gosterir.Ya gerçekten mi? Ben de çok az silik gördüm. Ama anlayamadım. Kaset test yapsam nasıl olur acaba ?
Çok teşekkür ederim. Umut oldunuz banaOnda hic cikmaz. Bekleyip kan vermek en dogru sonucu gosterir.
O zaman bi kaç gün daha sabreder kaset test yaparım. Biraz zor olacak ama mecbur :)Bende sılık gordum kaset testlerdede cıkıyor hatta kasette bazen erken gebelık testın daha net cıktıgıda oluyor
Canım yıne bır yap kaset test bır yakınımınkı erken gebelıkte bellı belırsızdı ama kasette daha net cıkmıstıO zaman bi kaç gün daha sabreder kaset test yaparım. Biraz zor olacak ama mecbur :)
Az önce testi çöpe attım yine gidip baktım bu sefer gölge bile kaybolmuştu. Normal mi sizceCanım yıne bır yap kaset test bır yakınımınkı erken gebelıkte bellı belırsızdı ama kasette daha net cıkmıstı
Idrarı fazlamı damlatmıstın ılk yaptıgın testteAz önce testi çöpe attım yine gidip baktım bu sefer gölge bile kaybolmuştu. Normal mi sizce
Yok zaten damlatmalı değildi. Kabın içine koydum bir 10-15 sn bekledimIdrarı fazlamı damlatmıstın ılk yaptıgın testte
Canım ıdrar fazlalıgındanmı cıktı acaba sen bıraz bwkle daha sonra tekrarla en ıyısıYok zaten damlatmalı değildi. Kabın içine koydum bir 10-15 sn bekledim
Bencede bi kaç gün daha bekleyeyim. Hiç umudum yok amaCanım ıdrar fazlalıgındanmı cıktı acaba sen bıraz bwkle daha sonra tekrarla en ıyısı
İnşallah vardır. 1,5 yıldır bekliyorum. Bu ay ovülasyon takibi de yaptım ve değerlendirdik.bi cizgi varmis gibi duruyor ama bence pazartesi veya saliya dogru tekrar bi test yapmalisin bakalim o zaman cizgi nasil cikicak
Ovülasyon takibi yapıyor musunuzinsallah vardir canim bende 6 aydir evliyim korunmuyoruz ama olmuyor polikistik over var dedi doktor bana da
insallah vardir canim bende 6 aydir evliyim korunmuyoruz ama olmuyor polikistik over var dedi doktor bana da
insallah vardir canim bende 6 aydir evliyim korunmuyoruz ama olmuyor polikistik over var dedi doktor bana da
hayir canim adetim cok duzensiz 2 ay olmuyorum bazen 2 ayi geciyo yani boyle durumda yapiliyor mu ve nasil yapildigini da bilmiyorum adetim duzensiz oldugu icin yapabilir miyim sence ve nasil yapabilirimOvülasyon takibi yapıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?