Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bunda da ne olur ne olmaz diye 2 tane yapmıştım ama imkansız derecesinde az yanlış çıkması yalancı negatif olur ama yalancı pozitif olmaz. Yani yanlış negatif olur, varken anlayamayabilir test. Ama pozitif çıkmışsa yanlış olamaz. Ama her halükarda 2 günde bir beta hcg vermen gerek. 2 günde bir sağlıklı bir artık yoksa, malesef ki sağlıklı bir gebelik olmuyor. O yüzden ne kadar erken versen kanı o kadar çabuk öğrenirsin bu arada verdiğin ilk kan 5 ten yüksekse gebesin. Ama 2 gün sonra kan verdiğinde iki katına yakın çıkmış olması lazım değerin. Tek başına tek test bize hiçbir sonuç vermiyor. Gebe çıkarsın evet, ama sağlıklı mı anlamak için tekrarlamak gerekiyor. Ay belkide çok karışık anlattım bilmiyorum ben de 13 haftalık gebeyim. Bütün kafana takılanlarda yazabilirsin. Ben de kime yazacağımı, ne yapacağımı bilmiyordum. Hemşireyim ve ben de hamileyim. O yüzden biraz faydam olabilir