- 22 Haziran 2021
- 155
- 40
- 28
- 28
- Konu Sahibi Nurgul5506
-
Var gibi duruyor. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin♥Adetim 7 gün gecikti saat öğleden sonra 3 gibi test yaptım böyle silik çıktı cumartesi özele kan vercez sizce bebek var mıEki Görüntüle 3261883
Çok teşekkür ederim inşallah vardır dört yıldır istiyoruzVar gibi duruyor. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin♥
Ya çok sevindim inşallah benim de vardır çok istiyoruzVar gibi duruyor canım benim ilk testimde böyle çıkmıştı 2-3 gün sonra yaptığımda daha koyuydusonra hamile olduğumu öğrendim zaten
Yapıyım di mi off ya çok heyecanlıyım inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYarın sabah yine test yapın çizgi koyulaşabilir.
Teşekkür ederim inşallah vardır dediğiniz gibiBence de hamilesin hayırlı olsun
Amin çok teşekkür ederim inşallah vardırHamilesin canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
İnşallah vardır ya çok heyecanlandım yarınki testimi de atarımBen saat 4 te yaptım böyleydi aynı gün saat 8 de yaptım biraz daha koyu oldu
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinAmin çok teşekkür ederim inşallah vardır
İnşallah vardır ya çok heyecanlandım yarınki testimi de atarım
İnşallahHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Yapıyım di mi off ya çok heyecanlıyım inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
3 dk içinde çıktıysa hamilesin canım, gözün aydınAdetim 7 gün gecikti saat öğleden sonra 3 gibi test yaptım böyle silik çıktı cumartesi özele kan vercez sizce bebek var mıEki Görüntüle 3261883
Hayırlı haberler alırsın inşallahYa çok sevindim inşallah benim de vardır çok istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?