- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
-
1 buçuk yıldır tedavi görüyorum. O kadar yoruldum ki çok merak ediyorumEvet çizgi görünüyor, bir ay boyunca her yere yazdın kız sonunda var tebrik ederim kan testi ver bence
yine de öncce sabah ilk idrarls yapın brnce testi1 buçuk yıldır tedavi görüyorum. O kadar yoruldum ki çok merak ediyorum
10 dk sonra çıktıKuruma çizgisi mi acaba hemen mi cikti
Sans eseri yine konunuza geldim bende diyorum nerden tanidik geliyor10 dk sonra çıktı
10 dakika sorna çıktıysa vardır ozmn10 dk sonra çıktı
Yarın sabah kaset test yapayım10 dakika sorna çıktıysa vardır ozmn
Aynn bir daha cikarsa emin olun vardır ilk idrarla inşallah hamilesinizdirYarın sabah kaset test yapayım
İnşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederimAynn bir daha cikarsa emin olun vardır ilk idrarla inşallah hamilesinizdir
Rica ederimİnşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Bugün adetin 2. Günü adet olmadım. Sabah kaset test yaptım negatifAynn bir daha cikarsa emin olun vardır ilk idrarla inşallah hamilesinizdir
Hafif lekelenme var demiştiniz demek ki sökülmek üzere reglniz ama tabi Allah bilir belki de geç döllenme. Regl görene kadar umut vardır hayırlısı olsunBugün adetin 2. Günü adet olmadım. Sabah kaset test yaptım negatif
Bilmiyorum bugün adetin 2. Günü ve adet olmadımHafif lekelenme var demiştiniz demek ki sökülmek üzere reglniz ama tabi Allah bilir belki de geç döllenme. Regl görene kadar umut vardır hayırlısı olsun
Kahverengi lekelenme kesildi miBilmiyorum bugün adetin 2. Günü ve adet olmadım
Sabah yine geldi. Daha gelmedi hiçbir şeyKahverengi lekelenme kesildi mi
Şüpheli ilişki üzerinden 15 gün denir ama sen 20 gün geçmesini bekle sonra doktora git istersen hamile değilsen mevsimsel bi gecikme olabilir usg de bakılır falan şüpheli ilişki üzerinden 20 gün geçmesini bekle bakalım inşallah vardırSabah yine geldi. Daha gelmedi hiçbir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?