- 26 Temmuz 2023
- 140
- 28
- 28
- 30
Canım bu marka test genelde doğru çıkarıyor ve bariz belli bu R'da pozitif erken döllenme olabilir üstüne görme olabilir son adetinizden sonra da tutmuş olabilir bnce kan vermelisini
Yumurtlamaniz erken olmuştur yumurtlamadan 14 gun sonra cikiyor çoğu testte.Ama daha adetıme 10 gün varken böyle çıkması çünkü son adet tarıhım 9 Aralık bu kadar erken olur mu
Ama ben 9 Aralıkta adet oldum bugun 25 Aralık ve arada fazla bi zaman yok ama adetım ıkı aydır dedıgım gibi duzensız gecen ayda 10 gün erken oldumYumurtlamaniz erken olmuştur yumurtlamadan 14 gun sonra cikiyor çoğu testte.
İnşallah gönlünden geçen olurNormal test yaptım erken gebelikte aldım onu da ilk idrarla yarın yapacağım
Anladim üstüne görüyor olabilirsiniz, test bariz pozitif kan verin yarınAma ben 9 Aralıkta adet oldum bugun 25 Aralık ve arada fazla bi zaman yok ama adetım ıkı aydır dedıgım gibi duzensız gecen ayda 10 gün erken oldu
Tam tşkler yarın kan verecem inşla hamileyımdir çok istiyorum çünkü bi yıldır çok uğraştımAnladim üstüne görüyor olabilirsiniz, test bariz pozitif kan verin yarın
Umuyorumki sen hamilesin , baska aciklamasi olamaz umutlandirmak gibi oluyor seni ama umut her zaman vardir bununda bilincinde ol inşallah bebeğin seninledir,Tam tşkler yarın kan verecem inşla hamileyımdir çok istiyorum çünkü bi yıldır çok uğraştım
Umuyorumki sen hamilesin , baska aciklamasi olamaz umutlandirmak gibi oluyor seni ama umut her zaman vardir bununda bilincinde ol inşallah bebeğin seninledir,
Sabah ilk idrarinla tekrarla kan ver yarin saglikocagindaAz önce gene bi tane yaptım negatıf çıktı neden böyle oldu
Sabah ilk idrarinla tekrarla kan ver yarin saglikocaginda
Vermıcem çünkü umudum kalmadı arada bi saat gecmeden aynı marka ve böyle oldu.Sabah ilk idrarinla tekrarla kan ver yarin saglikocaginda
Testiniz pozitif çıkmış. En iyisi ilacı kullanmayı bırakıp yarın doktorunuza danışın. Hapı kullanmanız sakıncalı olabilir. Bu arada ne hapı tam olarak?Ama benim adetıme daha 10 gün var gecen ayda 10 gün erken adet oldum 2 aydır adetım duzensız oldu doktor hap vermış onu da kullanıyorum boyle direk teste cıkması dogru mu
Vermıcem çünkü umudum kalmadı arada bi saat gecmeden aynı marka ve böyle oldu.
2 tane yaptım zaten ıkısıde öyle negatıf çıktı ve arada 2 3 saat geçti bi tanesi kırmızı cıktı diğeri ise negatıf ve doktor bu ilacı verdi adetlerim 2 aydır duzensız oldu CYCLO PROGNOVA 21 DRAJEBence yarın sabah tekrar yapın testi 1 pozitif, 1 negatif. Hangisi doğru belli olmaz. Ya da garanti olsun diye kan verebilirsiniz. Bunda da bir çizgi var ama sadece kenarları pembemsi şerit gibi enteresan.
Aslında test bozuk değil. İdrarı damlattıktan sonra testle etkileşime girip pembelik dağılır. C çizgisi ve gebelik varsa da t çizgisinde çizgi oluşur. Geri kalan fazlalıklar da emici pedlerle emilir. Emilme bitmeden önce böyle pembelik olması normal. Ama belli bir süre geçtikten sonra da böyle kaldı ise fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Fazla idrar damlatınca test biraz dağılır.
Pozitif olan sonradan mı pozitif oldu? Yani 5 dk içinde değil de 2-3 saat sonra mı?2 tane yaptım zaten ıkısıde öyle negatıf çıktı ve arada 2 3 saat geçti bi tanesi kırmızı cıktı diğeri ise negatıf ve doktor bu ilacı verdi adetlerim 2 aydır duzensız oldu CYCLO PROGNOVA 21 DRAJE
Aslında test bozuk değil. İdrarı damlattıktan sonra testle etkileşime girip pembelik dağılır. C çizgisi ve gebelik varsa da t çizgisinde çizgi oluşur. Geri kalan fazlalıklar da emici pedlerle emilir. Emilme bitmeden önce böyle pembelik olması normal. Ama belli bir süre geçtikten sonra da böyle kaldı ise fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Fazla idrar damlatınca test biraz dağılır.
Hayır tabi hemen 1 dakika içinde oldu sadece arada 2. 3 saat geçti tekrar yaptım oda negatıfPozitif olan sonradan mı pozitif oldu? Yani 5 dk içinde değil de 2-3 saat sonra mı?
Etrafında şerit gibi pembelik var ama içi boş. Belki aldığınız testler bozuk bilemiyorum. Kan testi vermeniz daha garanti olur en azından şüphe etmezsiniz. Çünkü kullandığınız ilacı gebe iseniz kullanmamanız gerekiyor. Siz bilirsiniz.Aslında böyle yakından bakınca sanki silik bişey var yoksa bana mi öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?