Testime bakar mısınız

Ama daha adetıme 10 gün varken böyle çıkması çünkü son adet tarıhım 9 Aralık bu kadar erken olur mu
Canım bu marka test genelde doğru çıkarıyor ve bariz belli bu R'da pozitif erken döllenme olabilir üstüne görme olabilir son adetinizden sonra da tutmuş olabilir bnce kan vermelisini

Tam tşkler yarın kan verecem inşla hamileyımdir çok istiyorum çünkü bi yıldır çok uğraştım
Umuyorumki sen hamilesin , baska aciklamasi olamaz umutlandirmak gibi oluyor seni ama umut her zaman vardir bununda bilincinde ol inşallah bebeğin seninledir,

Ama benim adetıme daha 10 gün var gecen ayda 10 gün erken adet oldum 2 aydır adetım duzensız oldu doktor hap vermış onu da kullanıyorum boyle direk teste cıkması dogru mu
Testiniz pozitif çıkmış. En iyisi ilacı kullanmayı bırakıp yarın doktorunuza danışın. Hapı kullanmanız sakıncalı olabilir. Bu arada ne hapı tam olarak?

Bence yarın sabah tekrar yapın testi 1 pozitif, 1 negatif. Hangisi doğru belli olmaz. Ya da garanti olsun diye kan verebilirsiniz. Bunda da bir çizgi var ama sadece kenarları pembemsi şerit gibi enteresan.
Vermıcem çünkü umudum kalmadı arada bi saat gecmeden aynı marka ve böyle oldu.

Bence yarın sabah tekrar yapın testi 1 pozitif, 1 negatif. Hangisi doğru belli olmaz. Ya da garanti olsun diye kan verebilirsiniz. Bunda da bir çizgi var ama sadece kenarları pembemsi şerit gibi enteresan.
2 tane yaptım zaten ıkısıde öyle negatıf çıktı ve arada 2 3 saat geçti bi tanesi kırmızı cıktı diğeri ise negatıf ve doktor bu ilacı verdi adetlerim 2 aydır duzensız oldu CYCLO PROGNOVA 21 DRAJE

Aslında test bozuk değil. İdrarı damlattıktan sonra testle etkileşime girip pembelik dağılır. C çizgisi ve gebelik varsa da t çizgisinde çizgi oluşur. Geri kalan fazlalıklar da emici pedlerle emilir. Emilme bitmeden önce böyle pembelik olması normal. Ama belli bir süre geçtikten sonra da böyle kaldı ise fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Fazla idrar damlatınca test biraz dağılır.

Pozitif olan sonradan mı pozitif oldu? Yani 5 dk içinde değil de 2-3 saat sonra mı?

Ben çok damlatmadım her zaman ki gibi yaptım bi tanesi hemen çıktı diger ikisi negatıf çıktı neden öyle oldu bilmiyorum

Aslında böyle yakından bakınca sanki silik bişey var yoksa bana mi öyle geldi

Eklentiler

• IMG_5349.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 46
Aslında böyle yakından bakınca sanki silik bişey var yoksa bana mi öyle geldi
Etrafında şerit gibi pembelik var ama içi boş. Belki aldığınız testler bozuk bilemiyorum. Kan testi vermeniz daha garanti olur en azından şüphe etmezsiniz. Çünkü kullandığınız ilacı gebe iseniz kullanmamanız gerekiyor. Siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…