Testime bakar mısınız

ssenem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
4
2
1
29
IMG_20240307_083438.webp

Testi bu sabah yaptım adetim 3 gündür geçiyor sizce gebelik varmıdır kan vermelimiyim

Merhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır?
IMG_2288.webp
IMG_2287.webp

Daha önce de silik çizgi pozitif gördüğüm için emin olamıyorum teşekkür ederim

Bence hamişliğin yeni 🌸 hayırlı haber alırsın inşallah

Merhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 3397694 Eki Görüntüle 3397695
Sizinki de pozitif diye düşünüyorum. Hatta üstteki teste göre sizin hormonal değerler biraz daha yüksek olduğu için ikinci çizgi daha koyu çıkmış muhtemelen 🌸 Hayırlı haberler alırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah heyecanla bekliyorum normalde adet günüm bugün henüz gelmedi bir iki gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum 🌸

Kızlar bugun regli günüm test yaptım bu şekil çıktı damlatir damlatmaz şuan kahve pemberl karisimin kanamam var
IMG_20240307_143637.webp

Yerleşme kanaması olabilir canım bir kaç gün daha bekle tekrar test yap bence ümidini kırmak istemem ama geçen ay bana böyle olmuştu sonra regle dönüştü

Back
X