Merhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır?
Merhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 3397694
Eki Görüntüle 3397695
Merhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 3397694
Eki Görüntüle 3397695
Eki Görüntüle 3397695
Sizinki de pozitif diye düşünüyorum. Hatta üstteki teste göre sizin hormonal değerler biraz daha yüksek olduğu için ikinci çizgi daha koyu çıkmış muhtemelen Hayırlı haberler alırsınız inşallah
Yerleşme kanaması olabilir canım bir kaç gün daha bekle tekrar test yap bence ümidini kırmak istemem ama geçen ay bana böyle olmuştu sonra regle dönüştü