Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederimGebelik var hayırlı olsun
Sence yok mu bağırıyor ben burdayım diye sizinki daha net çıkmış diğer arkadaşın ki daha yeniMerhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 3397694 Eki Görüntüle 3397695
gebelik yok canım covid19 pozitif buMerhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 3397694 Eki Görüntüle 3397695
Bence hamişliğin yeni
Sizinki de pozitif diye düşünüyorum. Hatta üstteki teste göre sizin hormonal değerler biraz daha yüksek olduğu için ikinci çizgi daha koyu çıkmış muhtemelenMerhaba hayırlı olsun bende aynı durumda sayılırım testime bakar mısınız. Bugün adetim gelmesi gerekiyor bu sabah bende bir test yaptım sizce gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 3397694 Eki Görüntüle 3397695