Testime bakar mısınız ?

Senin testin pozitif kesinlikle canım
İnşallah öyledir canım yarın kan vericem. Benimki tüp bebek o yüzden günüme göre degerimin iyi olması lazim. Seninki de pozitif ama daha bir hafta varmış regline birkac gün daha beklesen daha belli olur

Canım hayırlı olsun. Ya benim de 7. Günüm idrarını bekletip mi yaptın kaset testi yoksa bekletmeden mi. Benim ki de pozitif ama ilk idrarla yapmadım resim atayım 5 10 dk içinde çıktı .
Sabah idrarımla yapmıştım kuzu . Pozitif görünüyor senin de kan testini yarın vericem ben de biraz erken ama 7. Günüm yarın . Serumum var bi de bağışıklık için

Sabah idrarımla yapmıştım kuzu . Pozitif görünüyor senin de kan testini yarın vericem ben de biraz erken ama 7. Günüm yarın . Serumum var bi de bağışıklık için
Ben de yarın vericem umarım herşey yolundadır canım. Ya ben bu testi yapmadan bı saat önce belki de bir saat yoktur arada suyumu da içtim lavaboya da gittim tuttgum bir idrarla yapmadım. Genelde sabah ilk idrarda daha belli olur diyolar. Bide 5 10 dk sonra çizgi netleşti. Allahım inşallah bebeklerimiz bizimledir

İçin rahat olsun canım daha önce ben de öyle gebelik testi yapmıştım akşamın bir vaktinde sabah değildi . Ve yarım saat sonra çıkmıştı inanmamıştım ama pozitifmişim kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum . 10 dakika 20 dakika uzun süre değil

Benim de bir sağlıksız kimyasal gebeligim var. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım senin de benim de ..

Verdim canım poziff . Serum taktırıyorum bağışıklık için doktor verdi . Kan vereyim gebe değilsem taktırmam diye düşündüm . O yüzden kan verdim 6. Günüm şu an 80
Dün vericem dedin de merak ettim hayırlı olsun çok sevindim benimki de pozitif çıktı çok şükür

Hadi hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin canım . Korkuyorum açıkçası kalbini duyana kadar endişe
Amin canım seninki de. Normaldir canım zamanında yaşadıklarımızdan dolayı korkuyoruz ama inşallah bu sefer yüzümüz gülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…