İnşallah öyledir canım yarın kan vericem. Benimki tüp bebek o yüzden günüme göre degerimin iyi olması lazim. Seninki de pozitif ama daha bir hafta varmış regline birkac gün daha beklesen daha belli olurSenin testin pozitif kesinlikle canım
Hafif çizgi var canım pozitif görünüyorEki Görüntüle 3442077
Evet bu şekilde iki kere yaptım böyle üç tsne çizgi gözküyo
Sabah idrarımla yapmıştım kuzu . Pozitif görünüyor senin deCanım hayırlı olsun. Ya benim de 7. Günüm idrarını bekletip mi yaptın kaset testi yoksa bekletmeden mi. Benim ki de pozitif ama ilk idrarla yapmadım resim atayım 5 10 dk içinde çıktı .
Ben de yarın vericem umarım herşey yolundadır canım. Ya ben bu testi yapmadan bı saat önce belki de bir saat yoktur arada suyumu da içtim lavaboya da gittim tuttgum bir idrarla yapmadım. Genelde sabah ilk idrarda daha belli olur diyolar. Bide 5 10 dk sonra çizgi netleşti. Allahım inşallah bebeklerimiz bizimledirSabah idrarımla yapmıştım kuzu . Pozitif görünüyor senin dekan testini yarın vericem ben de biraz erken ama 7. Günüm yarın . Serumum var bi de bağışıklık için
İçin rahat olsun canım daha önce ben de öyle gebelik testi yapmıştım akşamın bir vaktinde sabah değildi . Ve yarım saat sonra çıkmıştı inanmamıştım ama pozitifmişimBen de yarın vericem umarım herşey yolundadır canım. Ya ben bu testi yapmadan bı saat önce belki de bir saat yoktur arada suyumu da içtim lavaboya da gittim tuttgum bir idrarla yapmadım. Genelde sabah ilk idrarda daha belli olur diyolar. Bide 5 10 dk sonra çizgi netleşti. Allahım inşallah bebeklerimiz bizimledir
Benim de bir sağlıksız kimyasal gebeligim var. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım senin de benim de ..İçin rahat olsun canım daha önce ben de öyle gebelik testi yapmıştım akşamın bir vaktinde sabah değildi . Ve yarım saat sonra çıkmıştı inanmamıştım ama pozitifmişimkalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum . 10 dakika 20 dakika uzun süre değil
İnşallah yarın bize mutluluk olsun canım inşallahBenim de bir sağlıksız kimyasal gebeligim var. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım senin de benim de ..
Amin canım benimİnşallah yarın bize mutluluk olsun canım inşallah
Canım kan verdin mi senİnşallah yarın bize mutluluk olsun canım inşallah
Verdim canım poziff . Serum taktırıyorum bağışıklık için doktor verdi . Kan vereyim gebe değilsem taktırmam diye düşündüm . O yüzden kan verdim 6. Günüm şu an 80Canım kan verdin mi sen
Dün vericem dedin de merak ettim hayırlı olsun çok sevindimVerdim canım poziff . Serum taktırıyorum bağışıklık için doktor verdi . Kan vereyim gebe değilsem taktırmam diye düşündüm . O yüzden kan verdim 6. Günüm şu an 80
Oyyy çok sevindimmm kaç çıktı . İyi yapmışsın bilmiş olduk. Serum yaptırmıyorsun dimiDün vericem dedin de merak ettim hayırlı olsun çok sevindimbenimki de pozitif çıktı çok şükür
Aynen canım. Benim 8. Gün 296 çıktıOyyy çok sevindimmm kaç çıktı . İyi yapmışsın bilmiş olduk
Maşallah artarak devammm etsin değerin tam gününe göreAynen canım. Benim 8. Gün 296 çıktı
Amin insallah sağlıkla ilerler hepimizinki yaMaşallah artarak devammm etsin değerin tam gününe göre
İnşallahhh 2 günde 1 kan vericek misin ?Amin insallah sağlıkla ilerler hepimizinki ya
Cumartesi günü de vericem sonrasını bilmiyorum canım bugün hemşireyle iletişim kurdum iki gün sonra tekrar ver dedi.İnşallahhh 2 günde 1 kan vericek misin ?
Hadi hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin canım . Korkuyorum açıkçası kalbini duyana kadar endişeCumartesi günü de vericem sonrasını bilmiyorum canım bugün hemşireyle iletişim kurdum iki gün sonra tekrar ver dedi.
Amin canım seninki de. Normaldir canım zamanında yaşadıklarımızdan dolayı korkuyoruz ama inşallah bu sefer yüzümüz gülecekHadi hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin canım . Korkuyorum açıkçası kalbini duyana kadar endişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?