Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi benceKızlar gebelik var mı
Eki Görüntüle 3479910
Reglime 2 gün var 5 dakika oldu herhaldeAaa maşallah gözüküyor ne kadar sürede çıktı ? Bide reglinize ne kadar var
Ayyy inşallah hatalı test değildir demi elimde başka testte yok suan tekrarlıyamıyorumVar gibi bence
Değildir bence istersen yarın erken gebelik testi al yine dene yine çıkarsa kan verip emin olursunAyyy inşallah hatalı test değildir demi elimde başka testte yok suan tekrarlıyamıyorum
Ayyy evet sabah test alış tekrar yapayım bi kimyasal geçirdim geçen ay o yüzden bu kadar korku ve heyecan varDeğildir bence istersen yarın erken gebelik testi al yine dene yine çıkarsa kan verip emin olursun
Yaaa inşallah teşekkür ederimmmKorkma canım inşaAllah rabbim nasip eder ama bence hamilesin
Kızzzz uyan hadii merak ediyoruzYaaa inşallah teşekkür ederimmm
Tamamdır haber edicemBence de hamilesinn haber ver geçince regl
Hahahahhaha çoktan uyandım yaa suan gidip alamam bi iki saate anca kahvaltıya misafirlerim gelmiştiKızzzz uyan hadii merak ediyoruz
Bide ben umudum kestim nedense kullandığım testin yorumlarını okudum çoğu kişininki böyle hatalı testmiş . Benimkide hatalıymıs gibi geliyo ama inşallah vardırHahahahhaha çoktan uyandım yaa suan gidip alamam bi iki saate anca kahvaltıya misafirlerim gelmişti
Kötüyü çağırma pozitif düşün inşallah vardırBide ben umudum kestim nedense kullandığım testin yorumlarını okudum çoğu kişininki böyle hatalı testmiş . Benimkide hatalıymıs gibi geliyo ama inşallah vardır
Yaaa teşekkür ederim moral veriyorsunuz bana . Güzel haberler alıyım da atayım size inşallah yaaKötüyü çağırma pozitif düşün inşallah vardır
İnşalla canım inşallahYaaa teşekkür ederim moral veriyorsunuz bana . Güzel haberler alıyım da atayım size inşallah yaa
Maalesef negatifİnşalla canım inşallah