- 15 Ocak 2024
- 586
- 168
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UzuldumTest bozuk olabilir. Normalde böyle dağılmamasi gerekiyor çünkü. Başka bir test daha yapın bence
Var gibi duruyor hayırlı olsunKızlar bunuda bu sabah yaptım baska marka test ıle
Eki Görüntüle 3483354
Test bozuk canım maalesef. Bunun yerine erken alKızlar bugun adet gunum kahverengı bıseyler gelıyordu test yaptım sılık gıbı sankı ben mı yalnıs goruyorum
Eki Görüntüle 3483305
Test bozuk canım maalesef. Bunun yerine erken al
Bunuda bu sabah yaptımTest bozuk canım maalesef. Bunun yerine erken al
Insallah vardırVar gibi duruyor hayırlı olsun
Ilk gebelıgımdede ıkı gun gecıkmede sılık cıkmıstı ıns buda oyledır cuma gunu ıcın dr randevusu almıstım hormon baktırırım dıye artık orda net bellı olur sanırım ınsallah vardırBugun adet gunuyse daha net cikar normal sartlarda ama gec dollenme vs de olabilir. Yarin isterseniz bir kan verin.
var gibi duruyor ama bu ince testlerin kuruma çizgiside çabuk gözüküyor. bence erken gebelik testi yapın.Kızlar bunuda bu sabah yaptım baska marka test ıle
Eki Görüntüle 3483354
Hayırlısı artıkvar gibi duruyor ama bu ince testlerin kuruma çizgiside çabuk gözüküyor. bence erken gebelik testi yapın.
Cuma gunu ınsallah verırım hayırlısı artıkhafif var gibi çizgi hayırlısı olsun canım inşallah kan vet mutlaka
Bence bugün ver sonra cuma da verirsinCuma gunu ınsallah verırım hayırlısı artık
Canım bunda net var gibi duruyorKızlar var galıba
Eki Görüntüle 3483416
InsallahhhhCanım bunda net var gibi duruyor