Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba yazınızı çok görüyorum 1 buçuk yıldır deniyoruz bizde 26 yaşındayım eşimde. Sprem testi sonucu doktor söylemesiyle mükemmelmiş benim sadece yumurtam çatlamıyormuş olgunlaşıyor ama çatlamıyor letu verdi bana ayrıca pco var bende ama adetlerim çok düzenli ve saati saatine olurum. Letu yu kullandım çatlatma iğnesine gerek duymadı halbuki çatlamayan yumurtaya iğne vurulması gerek vence kullandığım ay 20 mm yumurta olmuştu 4 tane sağ yumurtalıkta ama hamilelik oluşmadı maalesef bu ayda adet oldum2. Günü başladım yazınızı görünce umut oldu inşallah bende de işe yarar

Merhaba hayırlı bayramlar. Nasılsınız Muhtemelen regl döneminiz bitti. İnşaAllah vesile olur

Ayyyy hamileyim çörek otunu bu ay denemiştm ihtimal bile vermedim olacağına ama dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Elhamdülillah yaa. Çok mutlu olduum Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin Bir çörekotu kürü ile gebelik daha

Merhaba hayırlı olsun çok sevindim ,başka yaptığınız bir ilaç takviye var mıydı ?

Merhaba hayırlı olsun çok sevindim ,başka yaptığınız bir ilaç takviye var mıydı ?
Merhaba hayır. Eşim de kür yedi ve preesed jel kullandık. Bir de sabah namazı vakitlerinde birliktelik sağladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…