- 18 Şubat 2016
- 369
- 57
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hadi inşallah ya bebişler gelsin bu ayYaaa belki kimyasal yaşadın tutunamayınca regl gerçekleşti. Önümüzdeki aylara denicez artık aşkım ben de su an denemeye başladım
Ben yine yumurtlamaya başladım nasip artıkayy hadi inşallah ya bebişler gelsin bu ay![]()
ay ben de ben de hadi inşallah ya sağlıkla gelsinnBen yine yumurtlamaya başladım nasip artık![]()
Benim yumurtlama oldu bitti bata 2 gün kaldı bakalım tuttu mu görcez haftasonuay ben de ben de hadi inşallah ya sağlıkla gelsinn
benim bugün çatladı galiba ya kuluçkadayım bakalım skkdskskdlf inşallah güzel haberler alırsın canım hissediyorum bence olmuş öyle bir enerji aldım şu an senden skdsldlfBenim yumurtlama oldu bitti bata 2 gün kaldı bakalım tuttu mu görcez haftasonu
merhaba bugün beklenen regl tarihim günlerdir regl olacak gibi ağrılarım oldu ancak olmadım test markası freely ve erken gebelik testi değil ilk beş dakikaya ait ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz
Ağzın bal yesin djdjdjfk ama regl olcak gibiyim baş ağrım da tuttu hep 2-3 kala tutarbenim bugün çatladı galiba ya kuluçkadayım bakalım skkdskskdlf inşallah güzel haberler alırsın canım hissediyorum bence olmuş öyle bir enerji aldım şu an senden skdsldlf
yok yok hayır öyle düşünmüyoruzAğzın bal yesin djdjdjfk ama regl olcak gibiyim baş ağrım da tuttu hep 2-3 kala tutar
Amin inşallah 3 aydır bekliyorumyok yok hayır öyle düşünmüyoruzgeliyo bebiş diyoruz gelmezse öteki ay geliyo diyoruz
noldu regl falan yok dimiAmin inşallah 3 aydır bekliyorum![]()
noldu regl falan yok dimi
İçecek bişi içtim mi hemen wc koşuyorum tutsam test yapcam,noldu regl falan yok dimi
ayy yarın da bi geçsin de inşallah güzel haberler alırsınİçecek bişi içtim mi hemen wc koşuyorum tutsam test yapcam,![]()
Ay inşallah yaaa sen de haber ver muhakkak ama ben yine de regl bekliyorum üzülmemek için şartladım kendimiayy yarın da bi geçsin de inşallah güzel haberler alırsınbana da haber ver mutlakaa
vericem benim bata 14 var dahaAy inşallah yaaa sen de haber ver muhakkak ama ben yine de regl bekliyorum üzülmemek için şartladım kendimi![]()
Sen yeni başladın güzel değerlendir günlerini, ben de eğer bu başlayan gün içinde olmazsam kan vercemvericem benim bata 14 var daha![]()
hiç test yapmıyor musun ben senin yerinde olsam 25 tane yapardım günde slslsldldlgSen yeni başladın güzel değerlendir günlerini, ben de eğer bu başlayan gün içinde olmazsam kan vercem![]()
Günaydınnn dün ilişki sonra sıkışıkken yaptım sabah ilk idrar değildi. Varsa da çıkmadı bugun regl günüm beklicemhiç test yapmıyor musun ben senin yerinde olsam 25 tane yapardım günde slslsldldlg
nolduu var mı gelişmeeGünaydınnn dün ilişki sonra sıkışıkken yaptım sabah ilk idrar değildi. Varsa da çıkmadı bugun regl günüm beklicem![]()
Bugün regl oldum aşkım saldım artık diyete başlıcam olursa olur ya sonucta Allah verecek verirse cocugu yaninolduu var mı gelişmee