• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

mucver veya mucver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
305
75
28
29
Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 3 kere aşılama tedavisi gördüm ve bıraktım regl düzenşm yok ocskta diyete başladım ve 15 kg verdim ve ilaçsız 4 ayda iki kere regl oldum en son 2 martta regl bitti bir daha olmadım geöen haftalarda bir kereye mahsus peçete belli belirsiz bir lekelenme yaşadım bu sabah baş ağrısı mide bulantısı ile kalktım gün içinde bulantım ve yanmam devam etti eşimin ısrarı ile tedt yaptım 3 dk içinde ki testimi koyuyorum yarın sabah ilk idrar ile tekrarlamayı düşünüyorum ama yok diyorsanız hiç yapmayacağım
IMG-20250428-WA0042.webp
IMG_20250428_210450.webp

Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 3 kere aşılama tedavisi gördüm ve bıraktım regl düzenşm yok ocskta diyete başladım ve 15 kg verdim ve ilaçsız 4 ayda iki kere regl oldum en son 2 martta regl bitti bir daha olmadım geöen haftalarda bir kereye mahsus peçete belli belirsiz bir lekelenme yaşadım bu sabah baş ağrısı mide bulantısı ile kalktım gün içinde bulantım ve yanmam devam etti eşimin ısrarı ile tedt yaptım 3 dk içinde ki testimi koyuyorum yarın sabah ilk idrar ile tekrarlamayı düşünüyorum ama yok diyorsanız hiç yapmayacağım Eki Görüntüle 3583801 Eki Görüntüle 3583802
Yap tabikide haber ver mutlaka

Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 3 kere aşılama tedavisi gördüm ve bıraktım regl düzenşm yok ocskta diyete başladım ve 15 kg verdim ve ilaçsız 4 ayda iki kere regl oldum en son 2 martta regl bitti bir daha olmadım geöen haftalarda bir kereye mahsus peçete belli belirsiz bir lekelenme yaşadım bu sabah baş ağrısı mide bulantısı ile kalktım gün içinde bulantım ve yanmam devam etti eşimin ısrarı ile tedt yaptım 3 dk içinde ki testimi koyuyorum yarın sabah ilk idrar ile tekrarlamayı düşünüyorum ama yok diyorsanız hiç yapmayacağım Eki Görüntüle 3583801 Eki Görüntüle 3583802
Bir çizgi gözüküyor tekrarlayın bence aynı marka test ile

Ben çizgi görüyorum sabah muhakkak yenileyin, gönlünüzden gecen hayırlısıyla olsun inşallah 🙏🏼

Ben çizgi görüyorum sabah muhakkak yenileyin, gönlünüzden gecen hayırlısıyla olsun inşallah 🙏🏼
O günün sabahına yeniledim negatif çıktı ben yok dedim ama dün gece bulantı mide yanmasına uyandım kusmadım ama zor durdum şimdi de bulantım hafif devam ediyor kasık ağrım yok ama sızlıyor gibi kan vericem bakalım fırsat olursa ya da bir test daha alıp denicem ilk testiim kuruyunca daha da belirginleşti onu da koyayım

Eklentiler

• IMG_20250501_202319.webp
    IMG_20250501_202319.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 49
O günün sabahına yeniledim negatif çıktı ben yok dedim ama dün gece bulantı mide yanmasına uyandım kusmadım ama zor durdum şimdi de bulantım hafif devam ediyor kasık ağrım yok ama sızlıyor gibi kan vericem bakalım fırsat olursa ya da bir test daha alıp denicem ilk testiim kuruyunca daha da belirginleşti onu da koyayım
2. Yaptığınız testte silik dahi çıkmadı mı testin markası nedir

Back
X