Testime bakar mısınız

asdfgh_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
26
1
1
20
Kızlar adetime 8 gün falan kaldı uygulamaya göre 6 gün bugün 2 kere erken gebelik testi yaptım prodoctor sanırım öğle saatlerinde 5 dakika falan bekledim olacak gibi oldu ama göremedim çizgiyi karartma yaptım çekip sizce var mıdır çok mu erken yaptım testi?

Eklentiler

• IMG_9275.webp
    IMG_9275.webp
    104 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_9276.webp
    IMG_9276.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar adetime 8 gün falan kaldı uygulamaya göre 6 gün bugün 2 kere erken gebelik testi yaptım prodoctor sanırım öğle saatlerinde 5 dakika falan bekledim olacak gibi oldu ama göremedim çizgiyi karartma yaptım çekip sizce var mıdır çok mu erken yaptım testi?
Kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor daha önce görmemiştim kararma yapıp bakıyolardı buradakiler bende bu şekilde yaptım

Evet çok erken yapmışsın. Test şu an için negatif canım

Az önce bidaha yaptım böyle çıktı diğerlerinde çok çok dikkatli bakınca çıplak gözle belli oluyor ama bunda biraz net bakınca görebiliyorum yanlış mı görüyorum acaba? Birde adetime 8 gün var uygulamaya göre 6 gün kan versem çıkar mı acaba

Eklentiler

• IMG_9284.webp
    IMG_9284.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 39
Az önce bidaha yaptım böyle çıktı diğerlerinde çok çok dikkatli bakınca çıplak gözle belli oluyor ama bunda biraz net bakınca görebiliyorum yanlış mı görüyorum acaba? Birde adetime 8 gün var uygulamaya göre 6 gün kan versem çıkar mı acaba
Yumurtlamanin üzerinden kaç gün gecdi erken yapmışsın bana kalırsa 3,4 gün kala varsa çıkar

26-30 nisan arasi yumurtlamissiniz.

14-15 Mayis'tan once gebe oldugunuzu ogrenemezsiniz.

Dongunuz uzunmus biraz.

Back
X