- 31 Mayıs 2025
- 51
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi helsmmamaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok ince var gibi ikiAdet gecikmemin 2. Günü yaptım karar veremedim
Bende goremedimAdet gecikmemin 2. Günü yaptım karar veremedim
Cok ince var gibi iki
Gun snra tekrar yapin, belirtileriniz varmi
Hiçbir belirti yok kime gösterdiysem yok diyorCok ince var gibi iki
Gun snra tekrar yapin, belirtileriniz varmi
Golge gibi cikmis onu gordum bekleyin biraz dahaHiçbir belirti yok kime gösterdiysem yok diyor
Merhaba benim bugün adet günüm Pcos var normalde ama böyle çıktı anlamadı.Golge gibi cikmis onu gordum bekleyin biraz daha
Hamilelik mi bu? Basbaya positifMerhaba benim bugün adet günüm Pcos var normalde ama böyle çıktı anlamadı.
Ovulasyon testiHamilelik mi bu? Basbaya positif
Gebelik testi yap yarinOvulasyon testi
Ama Pcos var olur mu ki hamilelik 1 5 sene hiç gebelik olmadı malesef 13 Haziran rdv vardı tedavi için umudum kalmamıştı pek umarım vardırGebelik testi yap yarin
Bilmiyorum ama sen yinede emin olmak icin test yapAma Pcos var olur mu ki hamilelik 1 5 sene hiç gebelik olmadı malesef 13 Haziran rdv vardı tedavi için umudum kalmamıştı pek umarım vardır
Ovulasyon testiyse hamilelik söz konusu olamaz ama bugünlerde ilişkiye girerseniz hamile kalma şansınız yüksekOvulasyon testi
Var canimm bence çizgi belliiEki Görüntüle 3599784 Kızlar bunda var mı
İnşallah cuma günü rahim kalınlaşmış dedi doktorum adetim 6 Haziran'daVar canimm bence çizgi bellii![]()
İnşallah canım banada dua edermisinİnşallah cuma günü rahim kalınlaşmış dedi doktorum adetim 6 Haziran'da
Rabbim isteyen herkese nasip etsin üçinde sanada banada inşallahİnşallah canım banada dua edermisin![]()
amin amin İnşallah canım dualarımiza ihtiyacımız var birbirimizinRabbim isteyen herkese nasip etsin üçinde sanada banada inşallah
Aynen. Öyle ben sürekli kuran okurken dua ederim hepimizeamin amin İnşallah canım dualarımiza ihtiyacımız var birbirimizin