Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifEki Görüntüle 3602257 Adetime 4 gün var çatlamadan sonra 10.gün, bu ay rahim filmi çekildim takviye kullandım bu pozitif mi 2 dkda belirdi
Pozitif duruyor benim 4 gün kala bundan daha siliktiEki Görüntüle 3602257 Adetime 4 gün var çatlamadan sonra 10.gün, bu ay rahim filmi çekildim takviye kullandım bu pozitif mi 2 dkda belirdi
Çok teşekkür ederim bir daha yapmaya korkuyorum test yaPozitif duruyor benim 4 gün kala bundan daha silikti
Var gibi duruyor canimHanımlar bakarmisiniz rica etsem adetim geçeli 4. Gün bugün hasta olmadim benim âdetim duzenlidir gecikmez hiç bugün de test yaptım sonuç bu sekilde hemen çıktı ikinci çizgi ama silik tabiki varmıdır acaba
Demi bende öyle düşünüyorum çünkü yapar yapmaz hemen çıktı ikincisi beklemedim hicVar gibi duruyor canim
Hayırlı olsun inşallahDemi bende öyle düşünüyorum çünkü yapar yapmaz hemen çıktı ikincisi beklemedim hic
Hayırlı olsun inşallahbizlere de dua et Amin
kan verdim 53 çıktıPozitif
Maşallahkan verdim 53 çıktı
Benimde boyleydi ilk öğrendiğimde, sabah ilk idrarla yap bir de bakalim :)Eki Görüntüle 3602257 Adetime 4 gün var çatlamadan sonra 10.gün, bu ay rahim filmi çekildim takviye kullandım bu pozitif mi 2 dkda belirdi
53 çıktı betaBenimde boyleydi ilk öğrendiğimde, sabah ilk idrarla yap bir de bakalim :)
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler ikimizinde inşallah53 çıktı beta![]()
İnşallahhHayırlı olsun sağlıkla ilerler ikimizinde inşallah![]()
30 günde bir mi adet olursunuz normal de çatlama adetin kaçıncı günü olduİnşallahh![]()
28 günde bir. Çatlama 14.gün oldu, 27-28 mayıs yani. Bugün 11.gün. Değer 5330 günde bir mi adet olursunuz normal de çatlama adetin kaçıncı günü oldu
Cevap için teşekkür ederim. Hayırlı olsun darısı başımıza28 günde bir. Çatlama 14.gün oldu, 27-28 mayıs yani. Bugün 11.gün. Değer 53