Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar dün test yaptım bu şekilde çıktı akşam kan verdim beta referans aralığı 7.105 değeri ise 2.55 çıktı adetim 14 gün gecikti ve göğüs ucu aşırı ağrıyor ve ağırlık hissediyorum adetim normalde de gecikme yaşıyorum testte sanki ikinci çizgi hayalet çizgi olarrak gözüküyor yorum yaparsanız sevinirim
Kan negatifse negatiftir, üzgünüm, inşallah diğer ay pozitif olur ama bu gecikme için bı kontrole gitsen iyi olur, sebebini öğrenmiş olursun, yapman gereken birşey varsa bı an önce halledersin
Kan negatifse negatiftir, üzgünüm, inşallah diğer ay pozitif olur ama bu gecikme için bı kontrole gitsen iyi olur, sebebini öğrenmiş olursun, yapman gereken birşey varsa bı an önce halledersin
Gittim aslında bir çok doktora aynı ay farklı doktorlara gittim sadece bir doktor polikistik over başlangıcı dedi hap yazdı üç ay kulln dediler bu hafta içi tekrar gidicem bakalım aslında şüphede oldu çünkü 4 doktordan sadece biri o şekilde dedi