- 5 Ağustos 2025
- 12
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sunnylife_1
-
Benim testim de bu şekilde çıkmıştı 6 haftalık hamileyim şuanMerhaba arkadaşlar şu an reglime 4 gün var ama 7 gün varken iç çamaşırım lekelenmiş bende ertesi gün bir erken gebelik birde normal test yaptım negatif çıktı şimdi de bebetime erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bu testler çok yanıltıyor sizce var mıdır?
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim testim de bu şekilde çıkmıştı 6 haftalık hamileyim şuanfarklı bir testle tekrar dene yarın sabah umarım pozitiftir
Yaa inşallah bu defa hamilesindir bende bir kere kürtaj oldum bir dış gebelik geçirdim şimdi de kalp atışı için gün sayıyorumMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahnormalde daha belirgin bir çizgi var ışıktan yansımayan net belli olmuyor ama ben olduğuna inanmıyorum çünkü 6 senelik evliyim 1 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var ilk tüp bebek kalbi durduğu için sonlandı diğeri kimyasal oldu hiç doğal yolla hamile kalmadım
Bende tüp bebekle hamile kaldığımda iki kez bu şekilde olmuştu ama o zaman hani bir beklenti vardı ya sevinçten havalara uçtum tabiYaa inşallah bu defa hamilesindir bende bir kere kürtaj oldum bir dış gebelik geçirdim şimdi de kalp atışı için gün sayıyorumbak benim testim de aynı bu şekildeydi sonra başka test yaptım onu da atayım
Bende tüp bebekle hamile kaldığımda iki kez bu şekilde olmuştu ama o zaman hani bir beklenti vardı ya sevinçten havalara uçtum tabiYaa inşallah bu defa hamilesindir bende bir kere kürtaj oldum bir dış gebelik geçirdim şimdi de kalp atışı için gün sayıyorumbak benim testim de aynı bu şekildeydi sonra başka test yaptım onu da atayım
Birde çok hastayım ya nezle olmuşum paroldan başka bir şey içmiyorum ama sinüzitim çok kötü olunca birde çalıştığım için dayanamadım gripin soda limon yaptım inşallah hamileysem bile bir şey olmaz birde hiç belirtim yok ki göğüste acı vs yaniYaa inşallah bu defa hamilesindir bende bir kere kürtaj oldum bir dış gebelik geçirdim şimdi de kalp atışı için gün sayıyorumbak benim testim de aynı bu şekildeydi sonra başka test yaptım onu da atayım
Emin olun hiç beklemediğiniz anda oluyorBende tüp bebekle hamile kaldığımda iki kez bu şekilde olmuştu ama o zaman hani bir beklenti vardı ya sevinçten havalara uçtum tabişimdi durduk yere böyle görünce ne manaa dedim yani bende ilkinde kürtaj oldum maalesef sizin doğal yolla mı peki
Daha çok yeniyse göğüs ağrısı hcg yükselince başlıyor tek bir teste de güven olmuyor maalesef siz yine sabah test yapın awox bulabilirseniz çok iyi bir test güvenilir onda deneyin derimBende tüp bebekle hamile kaldığımda iki kez bu şekilde olmuştu ama o zaman hani bir beklenti vardı ya sevinçten havalara uçtum tabişimdi durduk yere böyle görünce ne manaa dedim yani bende ilkinde kürtaj oldum maalesef sizin doğal
Birde çok hastayım ya nezle olmuşum paroldan başka bir şey içmiyorum ama sinüzitim çok kötü olunca birde çalıştığım için dayanamadım gripin soda limon yaptım inşallah hamileysem bile bir şey olmaz birde hiç belirtim yok ki göğüste acı vs yani
Maşallah ya darısı inşallah bana da tüm bekleyenlere de olur şu an tedaviye başlayabilmek için birikim yapabilmek adına çalışıyorum çünkü maddi manevi çok zor bir süreç yaşadım gördüm hep dua ediyorum Allahım doğal yolla hayırla sağlıkla olsun çıkıyım şu işten diye inşallah dualarım kabul olmuşturEmin olun hiç beklemediğiniz anda oluyorevet bu gebeliğim de önceki de doğal yolla oldu
Sabah yapamam muhtemelen çevremde ki eczanelerde de hep bebetime var yinede bulmaya çalışayım yarın iş çıkışıDaha çok yeniyse göğüs ağrısı hcg yükselince başlıyor tek bir teste de güven olmuyor maalesef siz yine sabah test yapın awox bulabilirseniz çok iyi bir test güvenilir onda deneyin derim
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allâh ilk bebetime yaptım hatta buraya da attım güvelir değil dediler aynı gün gece avox yaptım mor kapaklı olanı bir gün sonra da kan verdimMaşallah ya darısı inşallah bana da tüm bekleyenlere de olur şu an tedaviye başlayabilmek için birikim yapabilmek adına çalışıyorum çünkü maddi manevi çok zor bir süreç yaşadım gördüm hep dua ediyorum Allahım doğal yolla hayırla sağlıkla olsun çıkıyım şu işten diye inşallah dualarım kabul olmuşturbirde sizin yaptığınız test markaları nelerdir
Benim testim aynı bunun gibi çıkmıştı ertesi gün adet oldum ama inşallah sende vardırMerhaba arkadaşlar şu an reglime 4 gün var ama 7 gün varken iç çamaşırım lekelenmiş bende ertesi gün bir erken gebelik birde normal test yaptım negatif çıktı şimdi de bebetime erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bu testler çok yanıltıyor sizce var mıdır?
Doğrudur canım bu testlere güven olmuyor insanlar da haklı ama adına çok sevindim hayırla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allâh ilk bebetime yaptım hatta buraya da attım güvelir değil dediler aynı gün gece avox yaptım mor kapaklı olanı bir gün sonra da kan verdim
İnşallah canım ❤❤❤Doğrudur canım bu testlere güven olmuyor insanlar da haklı ama adına çok sevindim hayırla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Benim bir ara başka bir markaydı silik bile değil tam net pozitif çıkmıştı bir saat sonra bebetime aldım yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum inanın bende zaten olumlu olumsuz olsun buraya güncelleme yaparımBenim testim aynı bunun gibi çıkmıştı ertesi gün adet oldum ama inşallah sende vardır
Günaydın canım awox buldum aldım sabah işe gelir gelmez testi yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yine bebetime yine şaşırtmıyorİnşallah canım ❤❤❤
Yaa sıkma canını inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ❤Günaydın canım awox buldum aldım sabah işe gelir gelmez testi yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yine bebetime yine şaşırtmıyor
Testinizin markaları nedirYaa inşallah bu defa hamilesindir bende bir kere kürtaj oldum bir dış gebelik geçirdim şimdi de kalp atışı için gün sayıyorumbak benim testim de aynı bu şekildeydi sonra başka test yaptım onu da atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?