Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gibi görünüyor canım birkaç gün bekleyip tekrar kan testi verebilirsin bencePazartesi günü iki tane erken gebelik testi yaptım ikisindede silik çizgi vardı, dün kan verdim negatif çıktı, regl gelmeyince bugün farklı marka ile tekrar yaptım. Tekrar silik. Bi bakar mısınız?
Pazar yada pazartesi tekrar kan verince tam olarak netleşir herhalde.Pozitif gibi görünüyor canım birkaç gün bekleyip tekrar kan testi verebilirsin bence
Cnm markasi ne cunku kanda beta yukselmeden idrarda cikmasi birz imkansiz gibiPazar yada pazartesi tekrar kan verince tam olarak netleşir herhalde.
Aynen öyle yap yavrucumPazar yada pazartesi tekrar kan verince tam olarak netleşir herhalde.
Yalanci veriyor o bildigim kadariyla burda yapip regl olanlar var onceki testin markasi neMarkası nimo
Artımed ve predictor yapmıştım önceki testlerimi. Yalancı pozitifsede hayırlısı olsun napalım ters mantık çünküYalanci veriyor o bildigim kadariyla burda yapip regl olanlar var onceki testin markasi ne
Predictor yalanci vermez ama artimedi allah bildigi gibi yapsin bak ilk ayimdan bi ornek shhshsArtımed ve predictor yapmıştım önceki testlerimi. Yalancı pozitifsede hayırlısı olsun napalım ters mantık çünkü
Şaka gibi yaPredictor yalanci vermez ama artimedi allah bildigi gibi yapsin bak ilk ayimdan bi ornek shhshs
Asla yok bende geçen ay yedim darbesini. Bir ümit kan verdim ah ah. Ama early predictör sanırım pembe kaplı o süper net doğruyu veriyor.Şaka gibi yaartımedin pozitif sonuç vermediği kimse yok sanırım
Merhabalar gebe misinizArtımed ve predictor yapmıştım önceki testlerimi. Yalancı pozitifsede hayırlısı olsun napalım ters mantık çünkü
Merhaba, hayır değilim.Merhabalar gebe misiniz