• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

impossible0

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
37
12
8
25
Testime bakabilir misiniz pcos var son adet tarihim 27 Temmuz. Umutlanmak istemiyorum ya yoksa 🥺 Hayalet çizgi görüp kanda negatif gören var mı?

Eklentiler

• IMG_1054.webp
    IMG_1054.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 76
Ben çok gördüm böyle görüp kanda negatif ama tamamen testin markası ile alakalı prodoctor ve Artimed genelde yalancı gebelik gösteriyor.
Eğer testine güveniyorsan hayalet değil gayet 2. Çizgi bu

Benim de bugün böyle çıktı prodoctor adet tarihm çok düzensiz sadec 14-15 eylül gübi ovulasyon koyulaşıyordu o gün birlikte olduk. Dün aşırııı silikti çizgi zor görünüyordu bir günde bu kadar koyulaşır mı onu merak ediyorum bende
IMG_5490.webp

Benim de bugün böyle çıktı prodoctor adet tarihm çok düzensiz sadec 14-15 eylül gübi ovulasyon koyulaşıyordu o gün birlikte olduk. Dün aşırııı silikti çizgi zor görünüyordu bir günde bu kadar koyulaşır mı onu merak ediyorum bende
Eki Görüntüle 3649904
Bu pozitif yavrum silik falan da değil kan ver bence

Eki Görüntüle 3649904
Testlerimiz yanlış değilse seninki daha koyu var bence canım

Testi negatif olup hamilelik öğrenen de var akşam yapmak, çok su içmek bile etkiliyor. Testin markası ne elinde test varsa tekrarla bence
İkinci idrarla tekrar yaptım su içmiştim 1 bardak çoo silik çıktı ya bu defa

Eklentiler

• IMG_5506.webp
    IMG_5506.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 36
Back
X