- 13 Şubat 2024
- 37
- 12
- 8
- 25
- Konu Sahibi impossible0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktuğum da o kanda negatifse. inşallah vardırBen çok gördüm böyle görüp kanda negatif ama tamamen testin markası ile alakalı prodoctor ve Artimed genelde yalancı gebelik gösteriyor.
Eğer testine güveniyorsan hayalet değil gayet 2. Çizgi bu
Test yanlış olma ihtimali olabilir mi sizceBayağı belirgin çıkmış
Markasını öğrenebilir miyimTest yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce
ProdoctorMarkasını öğrenebilir miyim
Bence hamilesiniz. Ptesi kan verin.Prodoctor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 2 senedir bekliyorum inşallah vardırBence hamilesiniz. Ptesi kan verin.
Bu pozitif yavrum silik falan da değil kan ver benceBenim de bugün böyle çıktı prodoctor adet tarihm çok düzensiz sadec 14-15 eylül gübi ovulasyon koyulaşıyordu o gün birlikte olduk. Dün aşırııı silikti çizgi zor görünüyordu bir günde bu kadar koyulaşır mı onu merak ediyorum bende
Eki Görüntüle 3649904
Ay bilmiyorum hep yalancı pozitif gördük o yüzden güvenemiyorum 3 gündür yapıyorum hep gölgeli çıkıyorduBu pozitif yavrum silik falan da değil kan ver bence
Bu pozitif yavrum silik falan da değil kan ver bence
Testlerimiz yanlış değilse seninki daha koyu var bence canımBenim de bugün böyle çıktı prodoctor adet tarihm çok düzensiz sadec 14-15 eylül gübi ovulasyon koyulaşıyordu o gün birlikte olduk. Dün aşırııı silikti çizgi zor görünüyordu bir günde bu kadar koyulaşır mı onu merak ediyorum bende
Eki Görüntüle 3649904
Elimde var biraz dha test bugün tekrar yapıyim bakiyim biTestlerimiz yanlış değilse seninki daha koyu var bence canım
Canım evett sende de bariz var arkadaşım da bu siliklikle öğrenmiştiTestlerimiz yanlış değilse seninki daha koyu var bence canım
Testi negatif olup hamilelik öğrenen de var akşam yapmak, çok su içmek bile etkiliyor. Testin markası ne elinde test varsa tekrarla benceEki Görüntüle 3649909
Dünkü testim
Prodoctor canım şimdi yapsam çıkmaz mı acabaTesti negatif olup hamilelik öğrenen de var akşam yapmak, çok su içmek bile etkiliyor. Testin markası ne elinde test varsa tekrarla bence
İkinci idrarla tekrar yaptım su içmiştim 1 bardak çoo silik çıktı ya bu defaTesti negatif olup hamilelik öğrenen de var akşam yapmak, çok su içmek bile etkiliyor. Testin markası ne elinde test varsa tekrarla bence
kan verme imkanın varsa vermelisin. Silikte olsa çizgi var gibiİkinci idrarla tekrar yaptım su içmiştim 1 bardak çoo silik çıktı ya bu defa