Freely marka mıya bu test beni çok yanılttı gecmişte bence bi kan verin
evet.. ben gebeliğimi predictor early ile öğrenmiştim o kesin sonuc veriyor ama bu testte ne zaman bu sekilde çizgi görsem kan testim negatif çıktı. tabii sizin de negatif çıkacak diye değil ama güvenli değil bence çokFreely marka mı
Anladım teşekkür ederim yarın kan vericem bakalımevet.. ben gebeliğimi predictor early ile öğrenmiştim o kesin sonuc veriyor ama bu testte ne zaman bu sekilde çizgi görsem kan testim negatif çıktı. tabii sizin de negatif çıkacak diye değil ama güvenli değil bence çok
merhaba umarım hamilesindir,Günaydın kızlar,
Daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bugünde adet günüm. Test ikinci çizgi hemen belirdi.
Resimlerde çok anlaşılmıyor ama çizgi pembe.
Vardır dimi kanı yarın vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz
İlk kimyasaldan 1 sene sonra tekrar kimyasal gebelik geçirdim. Onun üzerinden de 1 yıl geçti şimdi test böyle çıktımerhaba umarım hamilesindir,
bende daha önce 1 defa kimyasal geçirdim tekrar ne kadar sonra hamile kaldın?
ayy bence gebesin inşallah allah sağlıkla nasip eder görünce hemen yazdım , benimde eylülde gebeliğim oldu kese de göründü çok minik amna dağıldı hemen ve düşürdümİlk kimyasaldan 1 sene sonra tekrar kimyasal gebelik geçirdim. Onun üzerinden de 1 yıl geçti şimdi test böyle çıktı
İnşallah bu sefer devam eder teşekkür ederim aynımşeyleri yaşama korkusu kötüayy bence gebesin inşallah allah sağlıkla nasip eder görünce hemen yazdım , benimde eylülde gebeliğim oldu kese de göründü çok minik amna dağıldı hemen ve düşürdümkasımda ara verdik aralıkta geri başladık çalışmalara bakalım :)
evet zaten beni strese sokanda oİnşallah bu sefer devam eder teşekkür ederim aynımşeyleri yaşama korkusu kötü
İnşallah güzel haberler alırIzevet zaten beni strese sokanda oyine olur mu..
Cok uzuldum bazen testler oyle inanin bir grupta da awox test ile bir arkadasimiz ayni hayal kirikligini yasadiKan verdim negatif. Şaka gibi…
Freely marka bir daha mı aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?