• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
947
Puanlar
73
Günaydın kızlar,

Daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bugünde adet günüm. Test ikinci çizgi hemen belirdi.

Resimlerde çok anlaşılmıyor ama çizgi pembe.

Vardır dimi kanı yarın vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz 🥲🤔

Eklentiler

• 362AE1D3-B659-42FA-9BA3-5157004A3001.webp
    362AE1D3-B659-42FA-9BA3-5157004A3001.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_2183.webp
    IMG_2183.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_2191.webp
    IMG_2191.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
ya bu test beni çok yanılttı gecmişte bence bi kan verin

Freely marka mı
evet.. ben gebeliğimi predictor early ile öğrenmiştim o kesin sonuc veriyor ama bu testte ne zaman bu sekilde çizgi görsem kan testim negatif çıktı. tabii sizin de negatif çıkacak diye değil ama güvenli değil bence çok

evet.. ben gebeliğimi predictor early ile öğrenmiştim o kesin sonuc veriyor ama bu testte ne zaman bu sekilde çizgi görsem kan testim negatif çıktı. tabii sizin de negatif çıkacak diye değil ama güvenli değil bence çok
Anladım teşekkür ederim yarın kan vericem bakalım

Günaydın kızlar,

Daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bugünde adet günüm. Test ikinci çizgi hemen belirdi.

Resimlerde çok anlaşılmıyor ama çizgi pembe.

Vardır dimi kanı yarın vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz 🥲🤔
merhaba umarım hamilesindir,
bende daha önce 1 defa kimyasal geçirdim tekrar ne kadar sonra hamile kaldın?

merhaba umarım hamilesindir,
bende daha önce 1 defa kimyasal geçirdim tekrar ne kadar sonra hamile kaldın?
İlk kimyasaldan 1 sene sonra tekrar kimyasal gebelik geçirdim. Onun üzerinden de 1 yıl geçti şimdi test böyle çıktı😅

İlk kimyasaldan 1 sene sonra tekrar kimyasal gebelik geçirdim. Onun üzerinden de 1 yıl geçti şimdi test böyle çıktı😅
ayy bence gebesin inşallah allah sağlıkla nasip eder görünce hemen yazdım , benimde eylülde gebeliğim oldu kese de göründü çok minik amna dağıldı hemen ve düşürdüm :( kasımda ara verdik aralıkta geri başladık çalışmalara bakalım :)

ayy bence gebesin inşallah allah sağlıkla nasip eder görünce hemen yazdım , benimde eylülde gebeliğim oldu kese de göründü çok minik amna dağıldı hemen ve düşürdüm :( kasımda ara verdik aralıkta geri başladık çalışmalara bakalım :)
İnşallah bu sefer devam eder teşekkür ederim aynımşeyleri yaşama korkusu kötü 🥹

Kan verdim negatif. Şaka gibi…

Freely marka bir daha mı aslaa

Back
X