- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi eceteacher
-
canım yarın tekrarla olmadı koyulaşma var mı bir bak :)Yorumunuz icin tesekkurler :) Talimatta 5 dk bekleyin yaziyordu, 5 dk sonunda bu silik cizgi yoktu, 10 dk daha gecti ve o zaman fark ettim
Artimed yalancı pozitif cıkartıyor awox kullanın yada predictor earlyProdoctor erken test kullandım bu arada, iyi mi bu marka yoksa baska marka mı tercih etmeliyim?
Artımed var bir de ama henüz gecikme vakti gelmedigi icin onu kullanmadım
Hamilesin canım kesin kan ver :)Herkese merhaba, regl olmama takvime gore 3 gun var. Hafif bir cizgi belirdi 10 dk sonra. Tecrubelerinize gore size bir sormak istedim. Simdiden tesekkurler :)
Hamilesin hayırlı olsunHerkese merhaba, regl olmama takvime gore 3 gun var. Hafif bir cizgi belirdi 10 dk sonra. Tecrubelerinize gore size bir sormak istedim. Simdiden tesekkurler :)
Koyulaşmış.Artış var kan testi vermediysen ver canım
Gebelik testleri bazılar beta 10 bazıları 50 değerinde cizgi çıkarıyor değişkenlik gösteriyor eşik değerleri farklı canım ondan dolayı silik az çıkmış olabilir.Ama kan testi ver.Ona göre anlarsın sağlıklı bir gebelik mi.Haberlerini bekliyoruzevde day’s comfort diye marka varmis, onunla da yaptim. cizgi var ama prodoctora gore daha silik bir cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?