• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

eceteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
88
Herkese merhaba, regl olmama takvime gore 3 gun var. Hafif bir cizgi belirdi 10 dk sonra. Tecrubelerinize gore size bir sormak istedim. Simdiden tesekkurler :)

Eklentiler

• IMG_8621.webp
    IMG_8621.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 85
Yorumunuz icin tesekkurler :) Talimatta 5 dk bekleyin yaziyordu, 5 dk sonunda bu silik cizgi yoktu, 10 dk daha gecti ve o zaman fark ettim

Birkac gun testi tekrarlayacagim net cizgi gorene kadar 🥲

Prodoctor erken test kullandım bu arada, iyi mi bu marka yoksa baska marka mı tercih etmeliyim?
Artımed var bir de ama henüz gecikme vakti gelmedigi icin onu kullanmadım

Prodoctor erken test kullandım bu arada, iyi mi bu marka yoksa baska marka mı tercih etmeliyim?
Artımed var bir de ama henüz gecikme vakti gelmedigi icin onu kullanmadım
Artimed yalancı pozitif cıkartıyor awox kullanın yada predictor early

Aynı şekilde bu markada yalancı pozitif gördüğüm oldu mümkünse kan verin ya da awoxla falan deneyim derim inşallah bebeğiniz sizinledir sağlıkla gelir 🧿

Bencede hamilesin kan testini acilde de verebilirsin illa sağlık ocağına gitmene gerek yok. Kullandığın markada çok yalancı pozitif duydum ama inşallah hamilesindir 🌸 bizi bilgilendirmeyi unutma

Malum alisveris sitesindeki yorumlar genel olarak iyiydi, o yuzden hemen siparis ettim. Hatta o zaman awoxa da baktim ama yorumlar falan bi tatmin etmedi beni, sansima burda da herkes onu oneriyor😆
Ben 3-4 ay once gecikme yasayinca bu testi 2 kere kullandim (prodoctor) ve cok net bir sekilde negatifti, o yuzden silik de olsa o cizgi umutlandirdi beni🫠

evde day’s comfort diye marka varmis, onunla da yaptim. cizgi var ama prodoctora gore daha silik bir cizgi

Eklentiler

• IMG_8640.webp
    IMG_8640.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
evde day’s comfort diye marka varmis, onunla da yaptim. cizgi var ama prodoctora gore daha silik bir cizgi
Gebelik testleri bazılar beta 10 bazıları 50 değerinde cizgi çıkarıyor değişkenlik gösteriyor eşik değerleri farklı canım ondan dolayı silik az çıkmış olabilir.Ama kan testi ver.Ona göre anlarsın sağlıklı bir gebelik mi.Haberlerini bekliyoruz

Back
X