- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bebisler23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyeceğim günümü zaten de bende anlamadım merak ettim yaşayan var mı aynı durumu diyeHani 5 gün falan olsa tamam dicem ama 9 gün var daha bilemedim
Benim ki freely aşkım erken gebelik testiTest markası ne ben de 9 gün önceden bu şekilde öğrendim
Freely yalancı pozitif çok çıkarıyor awox ile yapınBenim ki freely aşkım erken gebelik testi
Evet bunu bende duymuştum ama geçen ay bundan yaptım mesela böyle çıkmadı ilk kez bu ay böyle belirgin gördüm bu testte umarım yalancı değildir yaFreely yalancı pozitif çok çıkarıyor awox ile yapın
Daha 9 gün var çok erken yani. Ben kan vermeye gittiğim gün bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayıp kanda çıktıEvet bunu bende duymuştum ama geçen ay bundan yaptım mesela böyle çıkmadı ilk kez bu ay böyle belirgin gördüm bu testte umarım yalancı değildir ya
Biliyorum biraz sabırsızım sanırım ve geçen ay kimyasal geçirdim maalesef o yüzden bu kadar merakım var biraz daDaha 9 gün var çok erken yani. Ben kan vermeye gittiğim gün bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayıp kanda çıktı
Çok geçmiş olsun Allahım Bidaha yaşatmasın. Ama en sağlıklısı kan testi stres yapma lütfenBiliyorum biraz sabırsızım sanırım ve geçen ay kimyasal geçirdim maalesef o yüzden bu kadar merakım var biraz da
Amin çok sağol canım birkaç gün daha geçsin o zaman kan vereyim canımÇok geçmiş olsun Allahım Bidaha yaşatmasın. Ama en sağlıklısı kan testi stres yapma lütfen![]()
O çok yalancı çıkartıyor yavrum ya benimki awox tü ertesi gün kanda da çıktı zaten güvenilir bi testle dene istersen imkansız değil ben 17 haftalık oldum bile erken yumurtlama demişti doktor banaBenim ki freely aşkım erken gebelik testi
Evet biliyorum da bu vardı eczanede sadece mecburen aldım teyit etmek için ikincisini denedim o da bariz negatif çıktı zatenO çok yalancı çıkartıyor yavrum ya benimki awox tü ertesi gün kanda da çıktı zaten güvenilir bi testle dene istersen imkansız değil ben 17 haftalık oldum bile erken yumurtlama demişti doktor bana
Amin canım sağolUmarım kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine allahım isteyen kimseye aratmasın![]()