• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

bebisler23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar regliye bugünü saymazsak 9 gün var testime bakar mısınız? Böyle erkenden görüp kan testi veren veya öğrenen oldu mu daha önce gebeliğini?

Eklentiler

• photo-output.webp
    photo-output.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
Hani 5 gün falan olsa tamam dicem ama 9 gün var daha bilemedim

Test markası ne ben de 9 gün önceden bu şekilde öğrendim

Eklentiler

• 27803.webp
    27803.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
Evet bunu bende duymuştum ama geçen ay bundan yaptım mesela böyle çıkmadı ilk kez bu ay böyle belirgin gördüm bu testte umarım yalancı değildir ya
Daha 9 gün var çok erken yani. Ben kan vermeye gittiğim gün bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayıp kanda çıktı

Daha 9 gün var çok erken yani. Ben kan vermeye gittiğim gün bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayıp kanda çıktı
Biliyorum biraz sabırsızım sanırım ve geçen ay kimyasal geçirdim maalesef o yüzden bu kadar merakım var biraz da

Biliyorum biraz sabırsızım sanırım ve geçen ay kimyasal geçirdim maalesef o yüzden bu kadar merakım var biraz da
Çok geçmiş olsun Allahım Bidaha yaşatmasın. Ama en sağlıklısı kan testi stres yapma lütfen 🙏🏻

Benim ki freely aşkım erken gebelik testi
O çok yalancı çıkartıyor yavrum ya benimki awox tü ertesi gün kanda da çıktı zaten güvenilir bi testle dene istersen imkansız değil ben 17 haftalık oldum bile erken yumurtlama demişti doktor bana

O çok yalancı çıkartıyor yavrum ya benimki awox tü ertesi gün kanda da çıktı zaten güvenilir bi testle dene istersen imkansız değil ben 17 haftalık oldum bile erken yumurtlama demişti doktor bana
Evet biliyorum da bu vardı eczanede sadece mecburen aldım teyit etmek için ikincisini denedim o da bariz negatif çıktı zaten

Umarım kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine allahım isteyen kimseye aratmasın 🧿🙏🏻✨

Back
X