- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bebisler23
Anladım evet canım sabah dene tekrarYaa yarın ilk idrarla yapayım dedim gün içinde sonuç yanıltıcı olabilir diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım evet canım sabah dene tekrarYaa yarın ilk idrarla yapayım dedim gün içinde sonuç yanıltıcı olabilir diye
Frelly güvenerek kana gittim aceleyle daha nettdi sizinkidnen koskocaman negatifBenim ki freely aşkım erken gebelik testi
İnan bende hiç güvenmiyorum o markaya ama bi tek o vardı eczanede yaFrelly güvenerek kana gittim aceleyle daha nettdi sizinkidnen koskocaman negatifhemde gecen ay
baska eczanede bakin belkide vardir nasip bizde oyle çıktı diye bize bakmayinİnan bende hiç güvenmiyorum o markaya ama bi tek o vardı eczane
Bekliyorum artık regl zamanı belli olacak her şey napalımB
baska eczanede bakin belkide vardir nasip bizde oyle çıktı diye bize bakmayin
Kac gun varBekliyorum artık regl zamanı belli olacak her şey napalım
Bugünü artık saymıyorum 7 gün kaldı merakla bekliyorum yaKac gun var
Başka marka deneyin mutlaka varsa çıkar yineBugünü artık saymıyorum 7 gün kaldı merakla bekliyorum ya
Aşkında denedim de bilemiyorum doğru mu yalancı pozitif mi gösteriyor atsam bakar mısınız?Başka marka deneyin mutlaka varsa çıkar yine
Markası frely olmasın başka marka deneyin atın görünüyorsa başka marka ise vardırAşkında denedim de bilemiyorum doğru mu yalancı pozitif mi gösteriyor atsam bakar mısınız?
Geçen ay artı med kaset yaptım frely yaptım hepsi silik ama kanda negatif zaten adet oldum Geçen ay haAşkında denedim de bilemiyorum doğru mu yalancı pozitif mi gösteriyor atsam bakar mısınız?
days doktor bu meselaMarkası frely olmasın başka marka deneyin atın görünüyorsa başka marka ise vardır
Artı med ve freely bende güvenmiyorum bazen bulamadığım için alıyorum sadeceGeçen ay artı med kaset yaptım frely yaptım hepsi silik ama kanda negatif zaten adet oldum Geçen ay ha
Ay valaa görünürde var buda bir umut ben bile sevindim ama inanki testler ne desek yalan aslında kan verseniz olammzmi hem stresten etmesizinizdays doktor bu mesela
Teşekkür ederim evet vermeyi düşünüyorum kan ama birkaç gün durayım diyorum geçen ay kimyasal gebeliğim oldu çok verdim yükselir değer bi umut diye artık korkuyorum negatif görmekten yaAy valaa görünürde var buda bir umut ben bile sevindim ama inanki testler ne desek yalan aslında kan verseniz olammzmi hem stresten etmesiziniz
Valla var gibi inşallah banada nasıp olur kan verin ben olsam silik görsem kana giderimKızlar Merhaba ben de bu sabah ilk idrarla yaptım sonra öğleden sonra bir daha yaptım var mı sizce ikisi de awox testlerin açık olan sabah yaptığım
Çok şükür en önemlisi hamile kalabiliyruz sabrediyursaniz bekleyinTeşekkür ederim evet vermeyi düşünüyorum kan ama birkaç gün durayım diyorum geçen ay kimyasal gebeliğim oldu çok verdim yükselir değer bi umut diye artık korkuyorum negatif görmekten ya
Bekleyeceğim teşekkür ederim ilginiz için deÇok şükür en önemlisi hamile kalabiliyruz sabrediyursaniz bekleyin
Var bence kan ver canımKızlar Merhaba ben de bu sabah ilk idrarla yaptım sonra öğleden sonra bir daha yaptım var mı sizce ikisi de awox testlerin açık olan sabah yaptığım