• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

Ay valaa görünürde var buda bir umut ben bile sevindim ama inanki testler ne desek yalan aslında kan verseniz olammzmi hem stresten etmesiziniz
Teşekkür ederim evet vermeyi düşünüyorum kan ama birkaç gün durayım diyorum geçen ay kimyasal gebeliğim oldu çok verdim yükselir değer bi umut diye artık korkuyorum negatif görmekten ya

Kızlar Merhaba ben de bu sabah ilk idrarla yaptım sonra öğleden sonra bir daha yaptım var mı sizce ikisi de awox testlerin açık olan sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_2604.webp
    IMG_2604.webp
    160 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2605.webp
    IMG_2605.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar Merhaba ben de bu sabah ilk idrarla yaptım sonra öğleden sonra bir daha yaptım var mı sizce ikisi de awox testlerin açık olan sabah yaptığım
Valla var gibi inşallah banada nasıp olur kan verin ben olsam silik görsem kana giderim 😃😃

Teşekkür ederim evet vermeyi düşünüyorum kan ama birkaç gün durayım diyorum geçen ay kimyasal gebeliğim oldu çok verdim yükselir değer bi umut diye artık korkuyorum negatif görmekten ya
Çok şükür en önemlisi hamile kalabiliyruz sabrediyursaniz bekleyin

Back
X