• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Kup8899

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
13
Bugun trasnferimin 8. Günü. Dün saat 13te ilk defa test yaptim ve 7.8. Dkdan itibaren cok cok silik bi şekilde belli olmaya başlamıştı. Bugun sabahta yaptım 7 gibi yine aynı sekilde cok cok silik bi sekilde belli oldu. Sizce var midir. Fotoğraflarda 20. Dk da çektiğim fotoğraflar. Yapay zeka kuruma cizgisidir diyo. Ama ben kuruma çizgisi bile görmedim hayatımda hep tek cizgi gördüm.
Kapak sola bakan dünün testi sağa bakan bugünün testi

Eklentiler

• 42423.webp
    42423.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 202
  • 42635.webp
    42635.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 190
Bu da simdi yani testin 40. Dksi

Eklentiler

• 42640.webp
    42640.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 191
  • 42644.webp
    42644.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 194
Hiç anladığımbir şey değil silik çizgi. İnşallah vardır biraz erken yapmışsın testi ama

Hiç anladığımbir şey değil silik çizgi. İnşallah vardır biraz erken yapmışsın testi ama
İnşallah. 6. 7. 8. Günlerde yapıpta sonuç alanları görünce zaten çokta sabırsızlandığım için yaptım ama böyle gec çıkınca da cok canım sıkıldı.

canım ovtrelle yapmış mıydın onun içinde beta hcg mevcut o bıraz yanıltıcı oluyor eğer yapmışsan , eğer kullanmadıysan çatlatma iğnesini evet gebelik var :) bi kan testı verip netleştir pembe çünkü kuruma olsa koyu duruyor geçen ay kuruma çıkardı bana da

bende hamileliklerim dısında hiç kuruma cizgisi görmedim, kan testini ne zaman yapıcaksınız

canım ovtrelle yapmış mıydın onun içinde beta hcg mevcut o bıraz yanıltıcı oluyor eğer yapmışsan , eğer kullanmadıysan çatlatma iğnesini evet gebelik var :) bi kan testı verip netleştir pembe çünkü kuruma olsa koyu duruyor geçen ay kuruma çıkardı bana da
Insallah vardir saglicakla. Ovitrelle vurunali 15 gun oldu transferden bi hafta once vurunmuşum. Kan testi verdim en erken akşama çıkarmış

bende hamileliklerim dısında hiç kuruma cizgisi görmedim, kan testini ne zaman yapıcaksınız
Verdim sabah ama anca akşama çıkar o da en erken bi ihtimal yarına da kalabilir dedi. Heyecanla stresle bekliyorum

Yapay zeka öyle söylüyor benim de aynı bu şekilde görünüyordu sonuç pozitif oldu şükür. İnşallah sizin de öyle olur :)

Yapay zeka öyle söylüyor benim de aynı bu şekilde görünüyordu sonuç pozitif oldu şükür. İnşallah sizin de öyle olur :)
Ay amin amin ya. İlk 10 dk dan sonrasına kuruma cizgisi olabilir diyo. Dün de böyle çıkmıştı ve aklıma bile gelmedi dk tutmak sevinçten ağlamakla meşguldüm🥹

daha önce adet gecikmelerim olduğunda bende aile hekimine gidip sabahtan ka n vermiştim diğer gün sabah çıkmıştı sonucu inşallah sizin akşama çıkmış olur
Insallah. Meraktan heyecandan duramıyorum artik. Olan sağlıcakla olsun insallah

Back
X