- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi cemre kaya
Daha önce konu açmıştım prezervatif patladi ama bosalma yoktu ella aldim diye 20 gun geçti üzerinden test ysptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görsel yokDaha önce konu açmıştım prezervatif patladi ama bosalma yoktu ella aldim diye 20 gun geçti üzerinden test ysptim
Görsel yok
Testin görseli yok canım
İkisininde idrarı fazla ondan öyle gözüküyorBu ilk halleri muhtemelen daha idrar oturmadan çekmişsin şimdi beklemiş halleri at daha net gösterir çünkü o ikinci çizgi alanları beyazlasip sonra pembeye donuyor
Negatif midirİkisininde idrarı fazla ondan öyle gözüküyor![]()
Kuru halide aynıBu ilk halleri muhtemelen daha idrar oturmadan çekmişsin şimdi beklemiş halleri at daha net gösterir çünkü o ikinci çizgi alanları beyazlasip sonra pembeye donuyor
Artımed almış eşim ama boşalma olmadı prezervatif patladığında nasıl olabilir kiVar gibi ya tekrar son halini çekip atar mısın markaları ne
Zevk sıvısında da az da olsa sperm varya biz korunuyorduk hamile kaldimArtımed almış eşim ama boşalma olmadı prezervatif patladığında nasıl olabilir ki
Evet negatif çizgi yok şüpheniz varsa kan verinNegatif midir