testime bakar mısınız?

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
arkadaşlar adetime 5 gün var bunu bu sabah yaptım predictor gebelik testi... ben içinden çıkamadım deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

cok erken yapmamısmısın?
ben adetım 1 gun gecınce yapmıştım..
silik cizgı ozaman vardı..
bence en azından 1-2 gun daha bekle..
inş..dilediğin gıbı olur

ya çok silik bir çizgi var gibi.. eger büyütüp bakarsanız görebilirsiniz gölge değil o
Cepten giriyorum büyütup baktim zaten canım.belki belirsiz bi silik bi cizgi var
Bi kac gun daha geçsin yinele testi, yada günün geçince yinele
Dogrusu benimde son hamileligimde 2 gun kala yapmıştım çıkmıştı testte.
Yine silik çizgiyi görürsen direk kanda b-hcg baktır
Güzel haberlerini bekliyoruz
Allahım dileyen herkese nasip etsin inş.

arkadaşlar çok haklısınız da beklemek çok zor göğüslerim ağrıyor günlerdir şiddetli bir şekilde.. erken öğrenen arkadaşlarım vardı onlardan umutlanıp yaptım bi de predictor güvenilir bir marka diğerlerine göre o yüzden de biraz ciddiye aldım ama ne düşünmem gerektiğini bilemedim.. cvp veren herkese tşk ederim..

arkadaşlar adetime 5 gün var bunu bu sabah yaptım predictor gebelik testi... ben içinden çıkamadım deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum...Eki Görüntüle 878425

canım bende silik çizgi görüyorum ama bende defalarca silik gördüğüm halde kanda negatifi aldım ağzımın payını :))) o yüzden umutlanmadan kana baktır şimdi bile çıkar sonucun :)))

Sizin yerinizde olsam yani evli ve bebek bekliyo hiç dayanamam giderim gece bile farketmez kan testine :) iğneden de çok korkarım ama sabırsızlıktan çatlamaktan iyidir :)

Cok haklısın
Beklemek zor oluyor
Benimde daha günüm gelmeden direk kan tahlili verip test yaptirdigim oldu
Sabah yapmak için bile test aldığımda, heyecandan bi tuhaf olurdum uyuyamazdin
Bunlar ilk gebeligimde olmuştu özellikle
Ama göğüslerde normalde (adet döneminde) agrin hassasiyetin olmuyorsa gebelikten dolayi olabilir
Bendede goguste ağrı ve bas dönmesi olmuştu (günüm geçmeden)
Hayirlisi olsun ins.ama şüpheli hallerinde var..bize haber ver ama

Son düzenleme:
Sizin yerinizde olsam yani evli ve bebek bekliyo hiç dayanamam giderim gece bile farketmez kan testine :) iğneden de çok korkarım ama sabırsızlıktan çatlamaktan iyidir :)

Sabirsizdim , ben tamda dedigini yaptimm..hemde iğneden korkmama rağmen. .o heyecan sabirsizlik olunca, insanin gözüne gelmiyor o tirstigi seyler

ya normalde bazı aylar göğüs ağrım olur adetten önce ama bu ay çok şiddetli yaşadım gece yatırmadı okadar yani.. bi de daha önce düşük yaptım 2 sene evvel.. o yüzden erken öğrenmek istiyorum tedbir alabileyim diye e tabi çok sabırsızım o da var takınca takıyorum.. sonuç netleştiğinde yazarım burdan..

cnm bende adetime tam bes gun kala yaptim aynisi cikti ertesi gunyine ayni kan tahlili verdin bebis varmis bugunde doktora gttim varmis seninde insallah vardir

bence pozitif cnm.

ben de adetime 5 gun kala labquick markayla yapmistim. normal gebelik testi yani erken olanlardan degil. ayni boyle cikmisti. sonra her sabah yapmaya devam ettim. baktim gun gectikce test koyulasiyr o zaman beta artiyr demektir ve kimyasal gebelik degildir dedim ve 14. gunde kan verdim. yani adwt gunumde. 336 cikti degerim ) boylece surekli kan vermekten ve kimyasal mi degil mi diye dusunmekten kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…