- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
Canim yaa ben goremedim. Neden bozukmudur bu test. Ciksin artik su testler senin icin de benim icin deeeee
ama ben çizgiyi gördüm vardır inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaa ben goremedim. Neden bozukmudur bu test. Ciksin artik su testler senin icin de benim icin deeeee
İnş canim Rabbim isteyen herkese versin. Negatifi gorunce ister istemez üzülüyo insan3 ay üzülecek bir süre degil inanın sabredin benim iki yıl sonra oldu hep dua ettim hayırlıysa olsun dedim rabbime insallah bir daha ki ay hamileyim diye yazarsın burada
İnş canım yarın kan vereceğim adet olmazsamama ben çizgiyi gördüm vardır inşallah
Cok iyi anlıyorum canım senin bende iki sene yasadım sabır sabredin hayırlisini isteyinİnş canim Rabbim isteyen herkese versin. Negatifi gorunce ister istemez üzülüyo insan
Öyle canım hayırlısı boyleymisCok iyi anlıyorum canım senin bende iki sene yasadım sabır sabredin hayırlisini isteyin
Benım 3 gunu gecıkmemde boyle çıkmıştı sonra kan testı yaptırdım hcg 97.54 cıktı Hamılesın canım hayırlısı olsunTestteki çizgi t çizgisinin pembelesmesi gereken şerit mi yoksa hayalet çizgi mi?
Yaa gerçekten mi böyle beyaz mı çıkmıştı?Benım 3 gunu gecıkmemde boyle çıkmıştı sonra kan testı yaptırdım hcg 97.54 cıktı Hamılesın canım hayırlısı olsun
Beyazlık ta pozitif demek miBu test pozitif!
Benim de adete 3 gün kala boyle cikmisti degerim de 91.82 cikmisti adetim iki gun gectiktn sonra 311 falandı bence konu sahibi tekrar bir test yapsın insallah hamiledirBenım 3 gunu gecıkmemde boyle çıkmıştı sonra kan testı yaptırdım hcg 97.54 cıktı Hamılesın canım hayırlısı olsun
Benim 3 gün geçti böyle çıktı amaBenim de adete 3 gün kala boyle cikmisti degerim de 91.82 cikmisti adetim iki gun gectiktn sonra 311 falandı bence konu sahibi tekrar bir test yapsın insallah hamiledir
Gec döllenme denen olay olmus olabilir herkes bir degil canım sen ya kan testi yaptır ya da 3 5 tllik testlerden alip tekrar yapin hayirlisi olur insallahBenim 3 gün geçti böyle çıktı ama
Yarın kana gidicem canım inş güzel cikarGec döllenme denen olay olmus olabilir herkes bir degil canım sen ya kan testi yaptır ya da 3 5 tllik testlerden alip tekrar yapin hayirlisi olur insallah
İnş canım yarın kan vereceğim adet olmazsam
İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinİNŞALLAH VARDIR BİZEDE DUA ET LÜTFEN