Testime bakar mısınızz

kediseverrrrr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
126
21
18
24
Kızlar adetime 2 gün var mide bulantısı ve kasık ağrısı yaşayınca test yaptım ve ilk dakika bu şekilde silik çizgi oldu fotoğrafta daha az belli oluyor sonra tekrar test yaptım onda pek belirgin bir şey yoktu sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_9312.webp
    IMG_9312.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 154
Ümitlendirmek istemem hafif çizgi var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar yap istersen

Yapar yapmaz belirdi kuruma çizgisi olsa direk belirmezdi sanırım yarın kan vereceğim
Bazı testlerde bu şekilde olabiliyor. Kan vermen daha doğru olur. İdrar testleri yanılabiliyor. O yüzden kan verme imkanın varsa ver kafan netleşsin. İnşallah vardır hayırlı haberlerini alırız 🌸

Kızlar adetime 2 gün var mide bulantısı ve kasık ağrısı yaşayınca test yaptım ve ilk dakika bu şekilde silik çizgi oldu fotoğrafta daha az belli oluyor sonra tekrar test yaptım onda pek belirgin bir şey yoktu sizce gebelik var mıdır
Adete yakın olunca yalancı pozitif gösterebiliyor bence gecikmesini bekleyin kan vermek için henüz erken umarım vardır Allah nasip etsin inşallah 🤲

Back
X