Testime bakar mısınızzzz çok silik ? Adetimin gecikmesinin 2. Günü bugün ?

hatun61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
25
20
88
Trabzon
Kızlar merhabalar hep ben bakıp kendimce yorumluyordum buradaki testleri . Şimdi terzi kendi söküğünü dikemedi ☺️ Silik ama sizce doğru mudur var mıdırrrr ? Evet benim de öyleydi pozitif çıktı ya da negatif çoktu diyebilecek olan var mı ?

Eklentiler

• 90571919-CB3D-44E0-AE84-0560033FE2CA.webp
    90571919-CB3D-44E0-AE84-0560033FE2CA.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 268
  • 44003368-92E4-4E1D-A51D-85801FAB314F.webp
    44003368-92E4-4E1D-A51D-85801FAB314F.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 161
Pozitif canım hayırlı olsun benim de hep böyleydi testlerim 3 çocuğumdada

Kan testi verdim ama 3 e kadar beklemek çok zorrr ☺️ Maşallah Allah bağışlasın inşallah . Siz ne zamanlarda yapmıştınız testleri

Kızlar merhabalar hep ben bakıp kendimce yorumluyordum buradaki testleri . Şimdi terzi kendi söküğünü dikemedi ☺️ Silik ama sizce doğru mudur var mıdırrrr ? Evet benim de öyleydi pozitif çıktı ya da negatif çoktu diyebilecek olan var mı ?
inşallah hamilesindir bende de iki kez bundan dahaa belirgin şekilde çıkmıştı, malesef kimyasal gebelikmiş umarım seninki öyle degildir.

inşallah hamilesindir bende de iki kez bundan dahaa belirgin şekilde çıkmıştı, malesef kimyasal gebelikmiş umarım seninki öyle degildir.
Şansıma kan testi çıkmadı zaten . Sabah tekrar idrar yapıcam . Aynı çıkarsa kan vericem , çıkmazsa bekleyecem bir süre daha . Erken ümitlenmemek için

Tebrikler canimm bence hamilesin insallah kan testide pozitif cikar da emin oluruz ama hamilesin :))

Pozitif gözüküyor inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz:)

Benimde böyle çıktı testi sabah ilk idrarla tekrarlayın koyuşaşırsa kan verin

Şansıma kan testi çıkmadı zaten . Sabah tekrar idrar yapıcam . Aynı çıkarsa kan vericem , çıkmazsa bekleyecem bir süre daha . Erken ümitlenmemek için
hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır evet bugün tekrarlayın duruma göre pozitif ise kan testi yaptırın ALLAH kalbinize göre versin inşallah

Back
X