Kızlar merhabalar hep ben bakıp kendimce yorumluyordum buradaki testleri . Şimdi terzi kendi söküğünü dikemedi
Silik ama sizce doğru mudur var mıdırrrr ? Evet benim de öyleydi pozitif çıktı ya da negatif çoktu diyebilecek olan var mı ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif canım hayırlı olsun benim de hep böyleydi testlerim 3 çocuğumdada
ilk günlerde senin gibi canimKan testi verdim ama 3 e kadar beklemek çok zorrrMaşallah Allah bağışlasın inşallah . Siz ne zamanlarda yapmıştınız testleri
inşallah hamilesindir bende de iki kez bundan dahaa belirgin şekilde çıkmıştı, malesef kimyasal gebelikmiş umarım seninki öyle degildir.Kızlar merhabalar hep ben bakıp kendimce yorumluyordum buradaki testleri . Şimdi terzi kendi söküğünü dikemediSilik ama sizce doğru mudur var mıdırrrr ? Evet benim de öyleydi pozitif çıktı ya da negatif çoktu diyebilecek olan var mı ?
Yok canım . test yapılmamış. Barkod takmamışlar sanırım . Sabah tekrar idrar testi yapıcam evde. Aynı şekilde çıkarsa gidicem kan verecem . Çıkmazsa bi süre daha bekleyecem kan vermek için .Canım çıktı mı sonucun
Şansıma kan testi çıkmadı zaten . Sabah tekrar idrar yapıcam . Aynı çıkarsa kan vericem , çıkmazsa bekleyecem bir süre daha . Erken ümitlenmemek içininşallah hamilesindir bende de iki kez bundan dahaa belirgin şekilde çıkmıştı, malesef kimyasal gebelikmiş umarım seninki öyle degildir.
çok teşekkür ederimm canımm benim inşallah öyledirrr. Öyle olmasa bile bu temennileriniz bile yetti banaTebrikler canimm bence hamilesin insallah kan testide pozitif cikar da emin oluruz ama hamilesin :))
Benimde böyle çıktı testi sabah ilk idrarla tekrarlayın koyuşaşırsa kan verinKızlar merhabalar hep ben bakıp kendimce yorumluyordum buradaki testleri . Şimdi terzi kendi söküğünü dikemediSilik ama sizce doğru mudur var mıdırrrr ? Evet benim de öyleydi pozitif çıktı ya da negatif çoktu diyebilecek olan var mı ?
hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır evet bugün tekrarlayın duruma göre pozitif ise kan testi yaptırın ALLAH kalbinize göre versin inşallahŞansıma kan testi çıkmadı zaten . Sabah tekrar idrar yapıcam . Aynı çıkarsa kan vericem , çıkmazsa bekleyecem bir süre daha . Erken ümitlenmemek için
İnşallah öyledir ama Bu sabah başka marka yaptım negatifpozitif :)
İnşallah güzel haberler veririmPozitif gözüküyor inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz:)
Tekrarladım başka marka test ile ama onda da negatif çıktı . Bakalım iki üç gün daha hasta olmazsam kan vericem direkBenimde böyle çıktı testi sabah ilk idrarla tekrarlayın koyuşaşırsa kan verin