- 24 Ocak 2013
- 227
- 95
- Konu Sahibi beyazgulosqe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım ınanamıyorm yayanılma payı var mı pekı yaHayirli olsun. Hamilesinnn :) kan testiyle netlestir canim :)
teşekkur ederm canm 1,5 yıldır beklıyorz bu haberiTeste göre hamilesiniz tebrikler.
sagol canım ınanamıyorm yayanılma payı var mı pekı ya
adet gunu yapmstm negatıf cıktı ama 7 gun gelmeynce tekrar yaptm hemn doktora gdıcmtebrıkler hamılesın :)
teste hamıle olmana ragmen negatıf cıkabılır bu cubuklarda
fakat pozıtıf yonunde hıc yanılma olmaz
kan testı yaptırmalısın hemen
evet canım haklısın dıkkat etmm lazm .ara ara kasıklarıma adet sancısı gıbı agrı gırıyo normal mıdır buBenim 6 gun gecmisti boyleydi. Yanilma payi yok denecek kadar az. Hafta icindeyiz saglik ocagina gidip kan verebilirsin canim. Orada netlesir. Bugunden itibaren kendine cok dikkat ediyosun. İlk 3 hatta 4 ay cok cok onemli.
Çok k normal benim hala devam ediyo. Yerlesiyo cunku bebisin :)evet canım haklısın dıkkat etmm lazm .ara ara kasıklarıma adet sancısı gıbı agrı gırıyo normal mıdır bu
teşekkür edrm canım Allah razı olsun hepinizdentebrik ederim canım
çok sagol canm benmhayırlı olsunnnn , tebrik ederim :)
sen şimdi hamilesin duaların kabulda olur bizler içinde dua edermisin bu mübarek aylarda..çok sagol canm benm
ayy canım benım ederim tabi Allah bu mübarek ramazan gününde gönlünüzde ne duanız varsa kabul etsin inşallah .Allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım aratmasınsen şimdi hamilesin duaların kabulda olur bizler içinde dua edermisin bu mübarek aylarda..
teşekkur ederm sende bebegını saglıkla alırsn ınsallah kucagınatebrik ederim.
Tebrik ederim canim bende adetimi bekledigim gun bu testten yaptim ve sonuc boyleydi 10 gun kadar bekleyip direk doktoruma gittim kese gorundu kan testi bile yapmadi seninde zaten 7 gun gecmis 3 gun kadar sonra bence doktora git keseyi gor ☺kızlar adetm 7 gun gecınce bu sabah yaptm