selam canim 5dkdan sonra degisen testi dikkate alma..adet gunune en az 4 gun varken yeniden yap derim
Bencede yayılma gibi,negatif yanii maalesefBiliyorum canm 5 dakikadan sonrakiler gecersiz ama bir umit iste :) bu arada 4 gun var zaten
Aynen canim 2 saat gecti aradan. atmak icin aldim boyle buldumCanim cizgiden cok yayilma gibi bir pembelik var o bolgede bilemedim tam. Ama 7 de yapmissin bu goruntu simdi cikmis sanirim degil mi?
yarin bitane daha yap ozaman sabah ilk idrarinla daha kesin sonuc verir..hakkinda hayirlisi olsun simdi olmazsa bidaki aya olur canim insallah.her nasip vaktine esirdir unutmaBiliyorum canm 5 dakikadan sonrakiler gecersiz ama bir umit iste :) bu arada 4 gun var zaten
Bence testi tekrarla
Canim moralini bozmak istemem ama 5 dk dan sonra sonuclar yanilticidir.Aynen canim 2 saat gecti aradan. atmak icin aldim boyle buldum
yarin bitane daha yap ozaman sabah ilk idrarinla daha kesin sonuc verir..hakkinda hayirlisi olsun simdi olmazsa bidaki aya olur canim insallah.her nasip vaktine esirdir unutma
4 gun varAdetine kac gun var?
Bencede ama bi umut :)Negatif bence de
Benim beş gün varken çıkmamıştı idrarda çok stres yapma Ins gönlüne göre hamilesindir :))4 gunum var daha 1 2 gun sonr tekrarlicam canim
clearblue cift hormon gostergeli dijital ovulasyon testlerinden yap once bidahaki aya sansin daha yuksek olur buda kulaginda bulunsun .)Ne guzel soyledin :) yarin bekleyip cuma sabahindan yapcam hemen canim insallah vardir
Bekle bnce daha erken4 gun var
Evet duymustum onu canm. Doktorumla bu ay yumurtlama takibi yaptik ilac falan kullandim oyuzden biraz umudum var bakalim olmazsa bir dahaki aya dedigini denerim artikclearblue cift hormon gostergeli dijital ovulasyon testlerinden yap once bidahaki aya sansin daha yuksek olur buda kulaginda bulunsun .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?