- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Manda_Lina
Kızlar sabah test yaptım böyle çıktı bozukluk varmı acaba t çizgisi önce çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 saat sonra yapıcam tekrar.3 sene sonra ilk defa böyle birşey hayalaet bile görmemiştim elim ayağım titriyor şuanKan ver ya daikinci bir test daha yapıp ona göre kan ver.
İnşallah canımPozitif cnm
Bende öyle biliyordum anlamadım tekrar test yapıcam 2 saat sonraPozitif görünüyor ama benim bildiğim T bölgesi sonradan belirginlesiyor
Değer çok yüksek olduğu zaman t çizgisi böyle oluyor. Gidip kan verin muhtemelen keseyi bile görürsünüzKızlar sabah test yaptım böyle çıktı bozukluk varmı acaba t çizgisi önce çıktı Eki Görüntüle 2904286
Gayet normal canim benimde 6 gün gecmisti test yaptigimda ilk T ciktiKızlar sabah test yaptım böyle çıktı bozukluk varmı acaba t çizgisi önce çıktı Eki Görüntüle 2904286
Kan da 6000 çıktı kese görünmedi ama sorum olurmu acabaGayet normal canim benimde 6 gün gecmisti test yaptigimda ilk T cikti![]()
1 hafta sonra git görürsün inşallahKan da 6000 çıktı kese görünmedi ama sorum olurmu acaba
.Kızlar sabah test yaptım böyle çıktı bozukluk varmı acaba t çizgisi önce çıktı Eki Görüntüle 2904286
aaa 6000 de neden görünmedi ki üstten mi baktı . Alttan bakınca görünmesi gerekir değeriniz bayağı yüksekKan da 6000 çıktı kese görünmedi ama sorum olurmu acaba
Evet üstten baktı Pazartesi alttan bakıcak inşallah görünürX
aaa 6000 de neden görünmedi ki üstten mi baktı . Alttan bakınca görünmesi gerekir değeriniz bayağı yüksek
İnşallah ya Pazartesi çağırdı dr alttan bakıcam dedi1 hafta sonra git görürsün inşallah
Tabi ki görünür alttan baksaydı görürdü için rahat olsun görünecek inşallahEvet üstten baktı Pazartesi alttan bakıcak inşallah görünür
İnşallah ya çok korkuyorum 3 senedir istiyorduk olmuyorduTabi ki görünür alttan baksaydı görürdü için rahat olsun görünecek inşallah![]()