Testime bakarmisiniz arkadaşlar çok heyecanlıyım

Hmdsarot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
545
184
53
28
Merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım adetim 5 gecikti biliyorum testim pozitif ama 2 defa kimyasal oldu o yüzden burda paylaşıp sizlerle konuşmak istedim 1. testim akşama saat 9 bucukda yaptım bugün

Eklentiler

• IMG20221031214349.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG20221031215559.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 113
Rabbim tamamına erdirsin pozitif canım

Merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım adetim 5 gecikti biliyorum testim pozitif ama 2 defa kimyasal oldu o yüzden burda paylaşıp sizlerle konuşmak istedim 1. testim akşama saat 9 bucukda yaptım bugün
Bariz belli pozitif :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Stres yapmayın her zaman aynısı olacak diye birşey yok. Sakin olun kan verin

Sağlıkla gelsin inşallah

Bende 5 gün geçince yaptım aynı şuan 7 haftalıgiz
İkinizde tebrik ederim sağ salim kucağınıza almak nasib olsun isnhaAllahhh

Lütfen endişelenmeyin testiniz baya koyu değeri yüksek belliki kimyasal olma ihtimali düşük, kan verin değerleri takip eder rahatlarsınız gebeliğinizin tadını çıkarın.

Bir sorum var belirtileriniz neler di?

Bariz belli pozitif :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Stres yapmayın her zaman aynısı olacak diye birşey yok. Sakin olun kan verin
Amin canım ins içimdeki bu duyguları anlatamam kimseye 3 yıldan beri deniyoruz 3n son geçen sene hamile kalmıştım kimyasal olmusdu 2 Side ins bu öyle olmaz ins

Çok teşekkür ederim canim bugün randevu aldım kan vercem ins güzel sonuçlar alırım simdi gene yaptık test ve gene pozitif cikdi şükürler olsun .kuzum benim bı belirtim yokdu açıkçası yani ben hep adete yordum çok aşırı sivilcelenmistim ve aşırı şekilde göğüslerim sis patlıcan gibi damarlarım belli birde arada adet sancısı gibi bı sancı giriyo kasıklarıma saniyelik geciyo bu kadar başka bişey hissetmedim akintimda öyle çok değil hani belkide adete gördüğüm için kendimi dinl3medigim için hissederdim bilmiyorum kuzum .geçen ay aşılama yaptırmıştım ama tutmamisti biraz dinlenmek dedim kendimi toparlayıp tekrardan tedeviye baslicakdim ama bı mucizeyle karşılaştım rabbim isteyen herkese nasip etsin ins sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur

Darısı başıma insalllaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…