Mart ayında kimyasal geçirmiştim Nisan ayında tekrar test yapmıştım o silik çıkmıştı kimyasalın kalan değeriymiş reglime 8 gün var bugün ilk idrarla denemek istedim yine silik çıktı markası freely yani kaldığını düşünmüyorum taaa mart ayından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç dakikada böyle oldu ? kuruma çizgiisne benzemiyor gayet gözle görülür halde ikinci çizgi var. Umarım gönlünüzce olurMart ayında kimyasal geçirmiştim Nisan ayında tekrar test yapmıştım o silik çıkmıştı kimyasalın kalan değeriymiş reglime 8 gün var bugün ilk idrarla denemek istedim yine silik çıktı markası freely yani kaldığını düşünmüyorum taaa mart ayından
Kimyasaldan kalan 2 değerini göstermişti başka bi marka adını hatırlayamadımMart ayında kimyasal geçirmiştim Nisan ayında tekrar test yapmıştım o silik çıkmıştı kimyasalın kalan değeriymiş reglime 8 gün var bugün ilk idrarla denemek istedim yine silik çıktı markası freely yani kaldığını düşünmüyorum taaa mart ayından
Sabah 5-6 dakikada çıktı ama şuan beklemiş halini attım burayakaç dakikada böyle oldu ? kuruma çizgiisne benzemiyor gayet gözle görülür halde ikinci çizgi var. Umarım gönlünüzce olur
yani ben görebildim ama oldukça silik. Bende reglimden 10 gün önce bu şekilde gördüm, regliye 6 gün kala kan verdiğimde 12.8 çıkmıştı beta. Bence biraz daha bekleyin ve kan verin :)Sabah 5-6 dakikada çıktı ama şuan beklemiş halini attım buraya
yani ben görebildim ama oldukça silik. Bende reglimden 10 gün önce bu şekilde gördüm, regliye 6 gün kala kan verdiğimde 12.8 çıkmıştı beta. Bence biraz daha bekleyin ve kan verin
Şuan versem çıkmazmı kanda yada iki gün sonra 2’nin üstüne çıkmıştır diye düşünüyorumyani ben görebildim ama oldukça silik. Bende reglimden 10 gün önce bu şekilde gördüm, regliye 6 gün kala kan verdiğimde 12.8 çıkmıştı beta. Bence biraz daha bekleyin ve kan verin :)
Akıntımdan başka belirtimde yok emin olamıyorum sizde belirti varmıydı test yaptığınızdayani ben görebildim ama oldukça silik. Bende reglimden 10 gün önce bu şekilde gördüm, regliye 6 gün kala kan verdiğimde 12.8 çıkmıştı beta. Bence biraz daha bekleyin ve kan verin :)
yani bilmiyorum çıkabilir belkide, benim 6-11 nisan regliydi 21 nisan yumurtlama 29 nisanda silik şekilde gördüm 2 gün bekledim ama testi 2 günde de yapıp koyulaşmayı takip ettim sonra 2 mayıstada kan verdim. Belki yardımcı olur aşağı yukarı günler sanaŞuan versem çıkmazmı kanda yada iki gün sonra 2’nin üstüne çıkmıştır diye düşünüyorum
Ben midemin bulandığını düşünüyordum ama psikoloijkte olabilir öğrendikten sonra bulantım azaldı gibi. Kasık ağrım vardı ama sızı gibi diyeyim. Şu an göğüs hassasiyeti çok fazla artık karnımda ağrı oluyor ve gece uykularım bölünüyorAkıntımdan başka belirtimde yok emin olamıyorum sizde belirti varmıydı test yaptığınızda
Bende oda yok olsada psikolojik olurum iki gün daha geçsin kan veririm negatif çıkacak diye gözümde büyüyor gidip test vermek vallahiBen midemin bulandığını düşünüyordum ama psikoloijkte olabilir öğrendikten sonra bulantım azaldı gibi. Kasık ağrım vardı ama sızı gibi diyeyim. Şu an göğüs hassasiyeti çok fazla artık karnımda ağrı oluyor ve gece uykularım bölünüyor
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :) Gönlünüzü ferah tutunBende oda yok olsada psikolojik olurum iki gün daha geçsin kan veririm negatif çıkacak diye gözümde büyüyor gidip test vermek vallahi