Testime bakarmısınız emin değilim

ebrar22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
72
9
1
19
IMG-20250629-WA0000.webp

Merhaba canım var gibi duruyor 2gün sonra tekrar yap bakalım çizgi dahada koyulaşacakmı normal gebelik testi için söylüyorum hadi inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına burada önemli olan bhcg artışı testine göre ilk 5dk içinde çıktıysa çizgi pozitif görünüyoru

Merhaba canım var gibi duruyor 2gün sonra tekrar yap bakalım çizgi dahada koyulaşacakmı normal gebelik testi için söylüyorum hadi inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına burada önemli olan bhcg artışı testine göre ilk 5dk içinde çıktıysa çizgi pozitif görünüyoru
Amin inşallah sağlun İlk yaptım dk da çıktı ama küçük teste bir veya iki dk ya çıktı

1-2dkda çıkması güzel canım sen 2somra bir daha yap koyulaşma olcakmı yada direk gidebilirsin doktora pozitif görünüyor

Yani bilerek mi yapılıyor cidden bilmediği için mi soruluyor bilmiyorum ama bariz ikinci çizgi kop koyu neyinden emin değilsin. Dalga mı geçiyosun anlamadım. Biz incecik bi çizgiden bile umut ararken böylelerini görünce kıl oluyorum.

Biri silik biri koyu ondan öyle demiştir sakin ol bizde bigun bu duyguyu yasicaz belki afallayıp böyle bisey aticaz kim bilir

Umarım şaşıracağınız o günleri görürsünüz rabbim isteyen herkese hepimize bebişlerimizi nasip etsin inşallah🥰

Biri silik biri koyu ondan öyle demiştir sakin ol bizde bigun bu duyguyu yasicaz belki afallayıp böyle bisey aticaz kim bilir
Biri kaset biri erken ondandır o da. Hayırlısı hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Yani bilerek mi yapılıyor cidden bilmediği için mi soruluyor bilmiyorum ama bariz ikinci çizgi kop koyu neyinden emin değilsin. Dalga mı geçiyosun anlamadım. Biz incecik bi çizgiden bile umut ararken böylelerini görünce kıl oluyorum.
Yanlış anladınız biri bulanık ve ben aynısını yaşadım hep net teste gittim dış gebelik dediler

IMG_2001.webp
Arkadaşlar dün yapmıştım 1 saat sonra silik bir çizgi çıkmıştı bugün de ilk idrarla yaptım sabah yaptım sonucu akşam baktım ilk yarım saatte bir şey çıkmamıştı akşam baktığımda böyleydi bu neyin nesi

Back
X